Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης θα πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία ζωντανής δράσης «Lilo & Stitch»

Οι λεπτομέρειες για τον ρόλο τηρούνται μυστικές

20 Φεβρουαρίου 2023 16:04
Ο Ζακ Γαλιφιανάκης θα πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία ζωντανής δράσης «Lilo & Stitch»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης θα πρωταγωνιστήσει σε νέα έκδοση ζωντανής δράσης της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Lilo & Stitch» για την Disney+, σύμφωνα με το THR.

Ο Ντιν Φλάισερ Καμπ, σκηνοθέτης του υποψήφιου για Όσκαρ φιλμ κινουμένων σχεδίων «Marcel the Shell With Shoes On» θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία και ο Κρις Κικενιοκαλάνι Μπράιτ υπογράφει το σενάριο.

Η ταινία «Lilo & Stitch» που κυκλοφόρησε το 2002 αφηγείται την ιστορία τής Λίλο, ενός κοριτσιού από τη Χαβάη, της μεγαλύτερης αδελφής της Νάνι, που είναι η νόμιμη κηδεμόνας της και του Στιτς, (πείραμα 626), εξωγήινου που υιοθέτησε η πρωταγωνίστρια.

Οι λεπτομέρειες για τον ρόλο του Ζακ Γαλιφιανάκη τηρούνται μυστικές, αλλά, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός των ταινιών «Baskets» και «Between Two Ferns» θα μπορούσε να υποδυθεί οποιονδήποτε από τον ίδιο τον Στιτς μέχρι έναν από τους διαγαλαξιακούς παράξενους που έχουν αναλάβει να οδηγήσουν τον Στιτς πίσω στον πλανήτη του.

Η Disney φέρεται να έχει αρχίσει εντατική διαδικασία αναζήτησης των νεαρών ηθοποιών που θα υποδυθούν τις Λίλο και Νάνι. Πολλοί ή όλοι οι εξωγήινοι, συμπεριλαμβανομένου του Στιτς, θα δημιουργηθούν μέσω της τεχνολογίας CGI (εικόνες παραγόμενες από υπολογιστή).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share