Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

"Το Δώρο": Η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney θα σε συγκινήσει

Μιλάει στην ψυχή σου!

10 Νοεμβρίου 2022 14:41
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νέα Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney, που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη του μακροχρόνιου συνεργάτη της, τον παγκόσμιο φιλανθρωπικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Make-A-Wish® κυκλοφόρησε και αυτά τα δύο λεπτά, που διαρκεί η ταινία μικρού μήκους, καταφέρνουν να σε συγκινήσουν και να αγγίξουν την ψυχή σου.

Η Disney, έκανε για ακόμα μία χρονιά το θαύμα της, κάνοντας εκατομμύρια ανθρώπους να συγκινηθούν, ενώνοντας τους σε ένα ενιαίο σύνολο και αποδεικνύοντας ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι, η αγάπη.

Η φετινή διαφήμιση με τίτλο "Το Δώρο", αποτελεί το τελευταίο μέρος της τριλογίας της Disney «Από την οικογένειά μας στη δική σας».

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 3 + 1 Χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Disney +.

Η πρώτη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney, με τίτλο «Λόλα», κυκλοφόρησε το 2020. Στο πρώτο μέρος, οι θαυμαστές γνώρισαν τη Νικόλ με τη γιαγιά της, τη Λόλα και παρακολούθησαν πώς η σχέση τους γινόταν όλο και πιο δυνατή με τις εορταστικές παραδόσεις να περνάνε από γενιά σε γενιά.

Η περσινή συνέχεια με τίτλο «Νέος μπαμπάς», ακολούθησε την ενήλικη Νικόλ και τα παιδιά της, τον Μαξ και την Έλλα, να καλωσορίζουν τον πατριό, Μαϊκ, στο σπίτι τους. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρισκόταν ένα πολύ ιδιαίτερο παραμύθι που αναδείκνυε τη μαγεία που δημιουργείται εντός οικογενειών μέσα από τρυφερές στιγμές όπως το να διαβάσουν μαζί ένα παραμύθι.

Η διαφήμιση του 2020 και η διαφήμιση του 2021 ξεπέρασαν, μαζί, τις 184 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως.

Φέτος, η οικογένεια προετοιμάζεται για μια ακόμη εορταστική περίοδο και τον συγκινητικό ερχομό ενός νέου μέλους!

"Το Δώρο" είναι μια συναισθηματική ιστορία για τις αδελφικές σχέσεις, που βιώνεται μέσα από τα μάτια του μικρότερου μέλους της οικογένειας, της Έλλα, καθώς προσαρμόζεται σε ένα οικογενειακό περιβάλλον διαφορετικής δυναμικής. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένα αγαπημένο μαλακό παιχνίδι Μίκυ Μάους που λάμπει στο σκοτάδι και συνδέει το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον. Ενώ αρχικά βλέπουμε τον μεγαλύτερο αδελφό, Μαξ, να δίνει στην Έλλα το παιχνίδι Μίκυ Μάους που λάμπει στο σκοτάδι για να την συντροφεύει τη νύχτα, στη συνέχεια βλέπουμε την Έλλα να χαρίζει το παιχνίδι στο νεογέννητο αδελφάκι της, στην πρώτη τους συνάντηση, καλωσορίζοντάς το έτσι στην οικογένεια.

Η Sarah Fox, αντιπρόεδρος Marketing και Επικοινωνίας, Disney Consumer Products, EMEA, δήλωσε: “Τα τελευταία τρία χρόνια, εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν τους χαρακτήρες μας στις ταινίες κινουμένων σχεδίων «Από την οικογένειά μας στη δική σας», περνούν χρόνο μαζί τους, χτίζουν σχέσεις και δημιουργούν αναμνήσεις. Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός οικογενειακού μοντέλου όπου όλοι οι θεατές, απ’ όλον τον κόσμο, θα μπορούν να ταυτιστούν και να συμμεριστούν τις προκλήσεις που μπορεί να βιώνουν κάποια μέλη της οικογένειάς τους. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για την υποστήριξη που λάβαμε, γι’ αυτή τη εορταστική καμπάνια και ελπίζουμε ότι οι οικογένειες και οι θαυμαστές, θα απολαύσουν το συγκινητικό τελευταίο μέρος της τριλογίας“.

"Το Δώρο" αναπτύχθηκε και δημιουργήθηκε από τη δημιουργική ομάδα Consumer Products, Gaming & Publishing της Disney, με την επιμέλεια της Angela Affinita, Director of Brand Marketing and Creative και σε συνεργασία με τα Flux Animation Studios στη Νέα Ζηλανδία.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share