Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτές είναι οι superhero movies που έρχονται το 2023

Ανυπομονούμε!

24 Αυγούστου 2022 13:58
Αυτές είναι οι superhero movies που έρχονται το 2023
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι ταινίες με υπερήρωες σημειώνουν πάντοτε τεράστια επιτυχία και οι φανατικοί τις περιμένουν με υπερβολική ανυπομονησία. Πάμε να δούμε μερικές ταινίες με υπερήρωρες που έρχονται το 2023. Μεταξύ αυτών θα δείτε μερικές που βρίσκονται στο περίμενε από το 2021.

Kraven the Hunter

Έρχεται στις 13 Ιανουαρίου 2023

Στην κινηματογραφική μεταφορά του "Kraven the Hunter" θα βρεθεί ο Aaron Taylor-Johnson στον ομότιτλο ρόλο.

Ο Kraven είναι ένας από τους παλαιότερους εχθρούς του Spider-Man. Πρωτοεμφανίστηκε το 1964 στο "The Amazing Spider-Man #15". Πρόκειται για έναν κυνηγό, ο οποίος έχει βάλει στόχο να πιάσει τον Spider-Man, καθώς έχει πιάσει όλα τα επικίνδυνα θηράματα του πλανήτη. Ο χαρακτήρας έφτασε πολύ κοντά στο να σκοτώσει τον Spider-Man το 1987 με την ιστορία "Kraven's Last Hunt", ενώ στην νεότερη ιστορία με τον τίτλο "Hunted", ο Kraven έπιανε και φυλάκιζε υπερκακούς του σύμπαντος της Marvel και τους πουλούσε στην πλούσια κοινωνία.

The Marvels

Έρχεται στις 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτή η συνέχεια της Captain Marvel σε σκηνοθεσία της Nia DaCosta του Candyman και σενάριο της Megan McDonnell (WandaVision) συναντά τις Captain Marvel (Brie Larson), Monica Rambeau (Teyonah Parris) και Kamala Khan (Iman Vellani). Η τελευταία είναι ουσιαστικά μία νέα προσθήκη από την ολοκαίνουργια σειρά του Disney+ Ms. Marvel.

Aquaman and the Lost Kingdom 17/03/23

Επιστρέφοντας στον ρόλο του Arthur Curry, του βασιλιά της Ατλαντίδας, ο Jason Momoa θα βγει ξανά στις θάλασσες στο Aquaman and the Lost Kingdom. Οι Amber Heard, Willem Dafoe και Yahya Abdul-Mateen II θα επαναλάβουν επίσης τους ρόλους τους, μαζί με τοn James Wan στη σκηνοθεσία.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Έρχεται στις 23 Μαϊου 2023

Αφού απομακρύνθηκε για λίγο από το πρότζεκτ, ο James Gunn επανέρχεται για να σκηνοθετήσει την τρίτη ταινία Guardians of the Galaxy. Ο Will Poulter (Black Mirror: Bandersnatch, Dopesick) θα πρωταγωνιστήσει ως Adam Warlock, o οποίος αποτελεί μία πολυαναμενόμενη προσθήκη για τους οπαδούς των κόμικς.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share