Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

6 + 1 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix, που πρέπει οπωσδήποτε να δεις

Μην τις χάσεις!

17 Δεκεμβρίου 2021 11:15
6 + 1 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix, που πρέπει οπωσδήποτε να δεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για να μπεις στο κλίμα των γιορτών και να αλλάξεις διάθεση, μπορείς να κάνεις μαραθώνιο χριστουγεννιάτικων ταινιών σήμερα το βράδυ και να απολαύσεις μία ζεστή σοκολάτα, μιας και τα πρώτα τσουχτερά κρύα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μάλιστα, το athensmagazine.gr, σε βγάζει από τον κόπο αναζήτησης ταινιών και σου γλιτώνει χρόνο προτείνοντάς σου 7 χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix που πρέπει οπωσδήποτε να δεις. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ τις 3 + 1 ταινίες του Netflix που δεν πρέπει να χάσεις αν θες να μπεις στο mood των Χριστουγέννων.

Love Hard

Το Love Hard είναι μια αμερικανική ρομαντική κωμωδία του 2021 σε σκηνοθεσία Hernán Jiménez και σενάριο Danny Mackey και Rebecca Ewing.

Μία άτυχη στον έρωτα ρεπόρτερ από το Λος Άντζελες ταξιδεύει στην άλλη άκρη της χώρας, ώστε να κάνει έκπληξη σε έναν τύπου που γνώρισε σε μία εφαρμογή γνωριμιών.

Τα 12 δώρα των Χριστουγέννων

Όταν μια απένταρη καλλιτέχνιδα βρίσκει δουλειά ως προσωπική βοηθός αγορών, γνωρίζει έναν αγχωμένο διαφημιστή που δεν παθιάζεται μόνο με την ικανότητά της να ψωνίζει δώρα.

Ο Μπαμπάς Επιστρέφει για Χριστούγεννα

Τέσσερις άσπονδες αδελφές μαθαίνουν τι σημαίνει οικογενειακή αλληλεγγύη, όταν ο χαμένος τους πατέρας εμφανίζεται για τα Χριστούγεννα στη χλιδάτη οικογενειακή τους έπαυλη.

Η Χριστουγεννιάτικη κωμωδία με τους Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Κέλσι Γκράμερ, 'Ειπριλ Μπάουλμπι και Τζον Κλιζ.

Ραντεβού στις Γιορτές

Έχοντας κουραστεί να είναι μόνοι στις γιορτές, δύο άγνωστοι συμφωνούν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον όλο τον χρόνο, αλλά τελικά προκύπτουν συναισθήματα στην πορεία.

Η Έμα Ρόμπερτς κι ο Λουκ Μπρέισι δεν αφήνουν γιορτή για γιορτή σε αυτήν την πικάντικη ρομαντική κομεντί.

Κάνε να Χιονίσει

Μια χιονοθύελλα χτυπά μια μικρή πόλη σε μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, επηρεάζοντας φιλίες, ερωτικές ζωές και το μέλλον διάφορων τελειόφοιτων λυκείου.

Οι Κίρναν Σίπκα, Σαμίκ Μουρ, Οντέγια Ρας και Ιζαμπέλα Μόνερ ηγούνται του ταλαντούχου καστ σε ένα χριστουγεννιάτικο φιλμ.

Εκπαιδευόμενος Άγιος Βασίλης

Δύο ιδιαίτερα ξωτικά έρχονται από τον Βόρειο Πόλο για να εκπαιδεύσουν τον νέο Αϊ-Βασίλη, αλλά ο εκλεκτός είναι ένας γκρινιάρης που σιχαίνεται τα Χριστούγεννα.

Οικογένεια Κλάους

Ο Τζουλ μισεί τα Χριστούγεννα, αλλά, όταν ο παππούς του αρρωσταίνει, μαθαίνει για την οικογενειακή μαγική παράδοση και γίνεται ξαφνικά η μόνη ελπίδα των γιορτών.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share