Τι δεν πρέπει να χάσεις στο Μουσείο της Ακρόπολης αυτό το Σαββατοκύριακο!

Στο πλαίσιο των δράσεων για τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2016, το Μουσείο Ακρόπολης θα παρουσιάσει σειρά γλυπτών που μαρτυρούν με ίχνη βίαιης θραύσης και θερμικής αλλοίωσης την τρομακτική καταστροφή της Ακρόπολης από τους Πέρσες το 480 π.Χ.
Οι παρουσιάσεις για την Περσική καταστροφή θα πραγματοποιηθούν από τους αρχαιολόγους του Μουσείου την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ., ανά μία ώρα, σε ομάδες 30 ατόμων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για τις συγκεκριμένες παρουσιάσεις, η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη.
Επιπρόσθετα, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η γενική είσοδος στο Μουσείο θα είναι ελεύθερη από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν στους χώρους της μόνιμης συλλογής αλλά και στην περιοδική έκθεση «Δωδώνη. Το μαντείο των ήχων».
Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
0 ΣΧΟΛΙΑ