Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Oι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν διαδικτυακά

Που και πώς μπορείτε να τους παρακολουθήσετε

19 Φεβρουαρίου 2021 14:27
Oι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν διαδικτυακά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι αγαπημένοι «Δέκα Μικροί Μήτσοι», με τους δημοφιλείς, κλασικούς πλέον ήρωες του Λάκη Λαζόπουλου, επιστρέφουν δριμύτεροι μέσω διαδικτύου. Για τρία διαδοχικά Σάββατα, στις 20 και 27 Φεβρουαρίου και στις 6 Μαρτίου, θα προβάλλoνται μέσω live streaming οι νέες τους περιπέτειες μέσα από τρία ξεκαρδιστικά νέα επεισόδια με τίτλο «Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι εμβολιάζονται».

Η Πλούσια ανάμεσα στους Δέκα Μικρούς Μήτσους αναλαμβάνει καθήκοντα Lady 21 και ετοιμάζεται να καταπλήξει τους Έλληνες και να τονώσει το Εθνικοπατριωτικό τους αίσθημα. Δυστυχώς όμως γι' αυτήν, η λέξη Επανάσταση καθώς και άλλες λέξεις του '21 όπως γιαταγάνι, καραούλι και φυσεκλίκια, την αναγκάζουν να φέρει στο σπίτι της μία παλιά της γνώριμη την Ελενίτσα (Ελένη Γερασιμίδου), η οποία της πρωτοέμαθε να ζυμώνει.

Αφού λύσει το γλωσσολογικό της πρόβλημα, πρέπει να βρει τον τρόπο να εντάξει τη φουστανέλα του 1821 στο 2021! Παράλληλα δείτε και «Το Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα»: Ένα ψηφιακό πανόραμα μεγάλων παραστάσεων

Σε ρόλο - έκπληξη ο Χάρης Ρώμας

Ποιος ιδανικότερος από τον φίλο της Λάκη Γαβαλά (Λάκης Γαβαλάς as himself), ο οποίος διοργανώνει πασαρέλα για να επιλέξουν από κοινού τα συνολάκια που θα φορεθούν το 2021. Η φαντασία θα ξεπεράσει τα όρια και όταν καταβεβλημένη ψυχολογικά, θα σωριαστεί στα πατώματα, τότε ο ψυχίατρος της, εφαρμόζοντας μία αλάθητη γερμανική μέθοδο, θα προσπαθήσει να βοηθήσει τη Lady 21 να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Χάρης Ρώμας συναντά για πρώτη φορά τον Λάκη Λαζόπουλο σ' αυτό το διαδικτυακό live streaming της Πλούσιας ερμηνεύοντας ένα ρόλο-έκπληξη. Στο τέλος η Lady 21 θα απαντήσει ζωντανά σε ερωτήσεις του κοινού.

Δύο ημέρες μετά το κάθε live, το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο on demand και μάλιστα σε χαμηλότερη τιμή. Μπορείτε να κάνετε κράτηση ηλεκτρονικών εισιτηρίων ΕΔΩ στην τιμή 5,90 ευρώ για τα live και των 3,30 ευρώ για τις on demand εκπομπές.

 

Πολιτισμός

Ροή ειδήσεων

Share