Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΠΘ - Νέες καταστροφές στο πανεπιστήμιο: Γκρέμισαν με βαριοπούλες τους τοίχους στο «Στέκι στο Βιολογικό» (photos)

Εκτεταμένες οι φθορές στον χώρο

7 Μαΐου 2022 14:17
ΑΠΘ - Νέες καταστροφές στο πανεπιστήμιο: Γκρέμισαν με βαριοπούλες τους τοίχους στο «Στέκι στο Βιολογικό» (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτεταμένες φθορές στον υπό ανακαίνιση χώρο όπου μέχρι πρότινος βρισκόταν το στέκι στο Βιολογικό στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/5).

Δείτε επίσης: Φριακιαστικό περιστατικό στην Εύβοια: Άνδρας ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στο χώρο εργασίας της

απθ-καταστροφεσ

Οι παρεμβάσεις που είχαν κάνει τα συνεργεία τις προηγούμενες εβδομάδες κατά την ανακαίνιση του χώρου καταστράφηκαν. Υπενθυμίζεται ότι μετά την εκκένωση της κατάληψης οι πρυτανικές αρχές αποφάσισαν να μετατρέψουν τον χώρο σε βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου. Σύμφωνα με το thestival.gr, από την Αστυνομία θεωρείται απίθανο να βρεθούν οι δράστες.

απθ-καταστροφεσ

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: «Σκότωσε» στο ξύλο τον 2χρονο γιο της συντρόφου του - Παραμορφώθηκε το πρόσωπό του

Σοκάρει η ιστορία ξυλοδαρμού στη Θεσσαλονίκη. Ένας άντρας χτύπησε άγρια ένα δίχρονο παιδί στο σώμα και το κεφάλι. Ο ίδιος ήταν μάλιστα ο σύντροφος της μητέρας του άτυχου παιδιού.

Αφού καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη το 201, εξέτισε τα 2μιση και επιδεικνύοντας καλή διαγωγή στις φυλακές κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος, εδώ και 2 χρόνια -πριν καν γίνει το εφετείο.

Σύμφωνα με το MEGA το χτύπησε με τα χέρια του με ασύλληπτη μανία, πέταξε κι έσπασε πάνω του ακόμα κι ένα ξύλινο τραπεζάκι. Το κούρεψε, γιατί στο μυαλό του έτσι έπρεπε το παιδί να τιμωρηθεί. Είχε φάει τόσο ξύλο που το πρόσωπό του είχε παραμορφωθεί.

Ο δράστης, είχε τότε ισχυριστεί, ότι το έκανε επειδή το μόλις 2 ετών αγοράκι, του έσκισε ένα βιβλίο ακριβό. Κι ύστερα, το εγκατέλειψε ολομόναχο στο σπίτι, στην τραγική αυτή κατάσταση, αδιαφορώντας πλήρως, για το εάν το παιδί αυτό βρίσκεται ακόμα στη ζωή ή το είχε σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια.

Σήμερα, ο μικρός Γρηγόρης είναι 8 ετών. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ζει με τη μητέρα και τον μεγαλύτερό του αδελφό στο εξωτερικό.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share