Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φριακιαστικό περιστατικό στην Εύβοια: Άνδρας ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στο χώρο εργασίας της

Αφορμή ένα μήνυμα που βρήκε στο κινητό της

24 Μαρτίου 2022 14:46
Φριακιαστικό περιστατικό στην Εύβοια: Άνδρας ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στο χώρο εργασίας της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μία 25χρονη κοπέλα από τον σύντροφό της στην Εύβοια.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το evima.gr, ο «νταής» άνδρας ξυλοκόπησε το κορίτσι που εργάζεται σε πολύ γνωστό καφέ μπαρ στα Ψαχνά, μετά από μήνυμα που βρήκε στο κινητό της από το εργασιακό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο δράστης έφτασε έξω από το μαγαζί με 40 άτομα και προκάλεσαν σοβαρές ζημίες, καθώς έσπασαν τα πάντα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτή στο Νοσοκομείο, έκανε όλες τις εξετάσεις και νοσηλεύτηκε για μια ώρα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του τοπικού μέσου, ο νεαρός δράστης είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Χαλκίδας.

Φριακιαστικό περιστατικό στην Εύβοια: Άνδρας ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στο χώρο εργασίας της

Τρόμος στα Μελίσσια: Ανήλικοι σάπισαν στο ξύλο 16χρονο για ένα προσβλητικό SMS

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε το βράδυ του Σαββάτου (19/3) ένας 16χρονος μαθητής, έξω από γνωστό μεζεδοπωλείο στα Μελίσσια, μετά από «παρεξήγηση» που είχε με άλλον ανήλικο.

Τα δύο παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν κατά τη διάρκεια της ημέρας ανταλλάξει μηνύματα κι ένα απ’ αυτά που έστειλε ο 16χρονος θεωρήθηκε προσβλητικό και ειρωνικό από τον άλλον ανήλικο που αποφάσισε να τον εκδικηθεί. Έτσι συγκέντρωσε πέντε άτομα από την παρέα του και έστησαν ενέδρα στο 16χρονο κι έναν φίλο του, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ έξω από γνωστό μεζεδοπωλείο στα Μελίσσια μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων περαστικών.

Σοκ στην Κρήτη - Την λιποθύμησε στο ξύλο: 62χρονος ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του

αστυνομια-μελισσια

Μόλις είδε τον 16χρονο η ομάδα των έξι ανηλίκων, του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει με απίστευτη αγριότητα, προκαλώντας του συντριπτικό κάταγμα στη μύτη, θλαστικά τραύματα και μώλωπες σε άλλα σημεία του κεφαλιού και στο σώμα. Χρειάστηκε, μάλιστα, ο 16χρονος μαθητής όχι απλά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, αλλά να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς στη μύτη, ενώ νοσηλεύτηκε και για κάποιες ημέρες.

Σε βάρος των ανηλίκων εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ δίωξη αναμένεται να ασκηθεί και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share