Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στην Κρήτη - Την λιποθύμησε στο ξύλο: 62χρονος ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του

Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα της

21 Μαρτίου 2022 10:40
Σοκ στην Κρήτη - Την λιποθύμησε στο ξύλο: 62χρονος ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νέο, πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε χθες, Κυριακή (20/3) στην Κρήτη, σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, ένας 62χρονος καυγάδισε έντονα με την 57χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια άρχισε να την κλωτσά και να τη χτυπά. Μάλιστα, το μένος του ήταν τέτοιο που τελικά την άφησε λιπόθυμη.

Στο σημείο κλήθηκαν οι Αρχές αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρέλαβαν τη γυναίκα και τη μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες του τοπικού μέσου να αναφέρουν ότι φέρει σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα της.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 62χρονο ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του κάνει λόγο για σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

ενδοοικογενειακη-βια

Σοκαριστικό βίντεο: Εισβολή χούλιγκαν και ξυλοδαρμός ποδοσφαιριστών σε αγώνα τοπικού στη Θεσσαλονίκη

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, μεταξύ του ΠΑΟΚ – Διάπλαση και της Νίκης Νεοχωρούδας. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το σχόλιο του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων για το τελικό πόρισμα σχετικά με τον θάνατο 3 παιδιών στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, μετά την επιβλητική νίκη της ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ με 4-1 επί της Νίκης Νεοχωρούδας για την Γ' κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας, οπαδοί των δύο ομάδων εισέβαλλαν στο γήπεδο και πιαστήκαν στα χέρια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό ορισμένων παικτών της Νεοχωρούδας. Κάποιοι από τους δράστες φορούσαν κουκούλες. Ένας από αυτούς χτυπούσε τα θύματα με σιδερογροθιά.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας άτομο με αυτισμό γιατί άργησε να βγει από τουαλέτα κέντρου διασκέδασης

βια-θεσσαλονικη

Σε σκηνή από θρίλερ θύμιζε τον απάνθρωπο περιστατικό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και έδειχνε παντελή έλλειψη σεβασμού απέναντι στα θεμελιωμένα δικαιώματα των ανθρώπων, με θύμα 23χρονο ΑμεΑ που δέχθηκε αναίτια επίθεση και ξυλοκοπήθηκε μέχρι λιποθυμίας.

Παράλληλα, ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στη Θεσσαλονίκη η είδηση, για μία γυναίκα με δύο παιδιά που εγκλωβίστηκαν στις φλόγες με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους, τα ξημερώματα της Τσικνοπέμπτης.

Το αποτρόπαιο συμβάν καταγράφηκε πριν από πέντε χρόνια σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, όταν 25χρονος παραδόθηκε στο αίσθημα του ανεξέλεγκτου θυμού και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό 23χρονου, ο οποίος στη συνέχεια εμφάνισε σοβαρά τραύματα σε κεφάλι και σώμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share