Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά σχολεία σήμερα και αύριο στην Αττική

Έκτακτες ανακοινώσεις

14 Οκτωβρίου 2021 14:50
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά σχολεία σήμερα και αύριο στην Αττική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Μπάλλος, που χτυπάει με βροχές, ισχυρές καταιγίδες, ακόμα και με χιόνι πολλές περιοχές της χώρας ενώ ήδη πάρθηκε η απόφαση να μην λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή τα σχολεία σε περιοχές στην Αττική.

Mε εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Η Περιφέρεια Αττικής θα παρακολουθεί την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Mε εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας εξαιτίας της κακοκαιρίας

Πατούλης: « Πρώτη μας προτεραιότητα η ασφάλεια και η προστασία της ζωής των μαθητών»

Με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την Αττική τις επόμενες ώρες, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη διακόπτεται σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου σε όλη την Αττική, η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Η διακοπή της λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Κλειστά σχολεία σήμερα και αύριο στην Αττική

Ποιοι Δήμοι ανακοινώνουν κλειστά σχολεία για αύριο Παρασκευή

Όμως ήδη μέσω facebook ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ενημέρωσε ότι θα βγει ανακοίνωση για κλειστά σχολεία αύριο.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία, εσπερινά και οι παιδικοί σταθμοί την Παρασκευή (15/10) στο δήμο Μοσχάτου, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλου» με απόφαση του δημάρχου της πόλης Ανδρέα Ευθυμίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Δήμαρχος:

«Αναστέλλουμε τη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας, την Παρασκευή 15/10/2021, καθώς και των εσπερινών Γυμνασίων και Λυκείων από σήμερα Πέμπτη 14/10/2021 έως και αύριο Παρασκευή 15/10/2021, ως προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια των μαθητών».

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία, εσπερινά και οι παιδικοί σταθμοί την Παρασκευή (15/10 και στον Δήμο Αχαρνών λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλου».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Δήμος:

Ο Δήμος Αχαρνών ανακοινώνει τη διακοπή όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη Διοικητική Περιφέρεια του Δήμου Αχαρνών την 15η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων δύσκολη.

Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης οι παιδικοί σταθμοί αλλά και το Κέντρο Αρωγή.

Επιπλέον το απόγευμα της Πέμπτης 14/10/2021 δεν θα λειτουργήσουν τόσο η Αρωγή όσο και τα εσπερινά σχολεία του Δήμου Αχαρνών.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share