Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Πανελλαδικές 2021 - Ειδικά μαθήματα: Σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας

16 Ιουλίου 2021 07:48
Πανελλαδικές 2021 - Ειδικά μαθήματα: Σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανελλαδικές 2021: Στις 11 το πρωί θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους στην ειδική εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Για πρώτη φορά, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και για τα ειδικά μαθήματα με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν προηγουμένως εγγραφεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των 2 νέων Μουσικών μαθημάτων και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.

Πανελλαδικές 2021 ειδικά μαθήματα βαθμολογίες

Παναγιώτα Βασιλοπούλου: Φοιτήτρια ετών 55, πέρασε στην ίδια σχολή με την κόρη της στις Πανελλαδικές!

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021: Στα 55 της χρόνια η Παναγιώτα Βασιλοπούλου από τον Τύρναβο έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και με βάση τη βαθμολογία της εισάγεται στην ίδια σχολή, στην οποία είναι τελειόφοιτη και η κόρη της. Παρά τους πολλαπλούς ρόλους που είχε αναλάβει, η ίδια είπε ότι όταν υπάρχει διάθεση για μάθηση όλα είναι εφικτά.

Σε αυτή την προσπάθεια είχε τη στήριξη του συζύγου της και του φιλικού της περιβάλλοντος, ενώ το έναυσμα για να δώσει και η ίδια εξετάσεις ήταν όταν πριν κάποια χρόνια πέρασε από αυτή τη διαδικασία η κόρη της. Ο φετινός εγκλεισμός τη βοήθησε να επικεντρωθεί στο στόχο της και όπως είπε οι καθηγητές της ήταν πολύτιμοι αρωγοί.

«Τα όνειρα και τα ‘’θέλω’’ κάθε ανθρώπου δεν έχουν ηλικία, ούτε η γνώση τελειώνει ποτέ. Καθώς εξελίσσεται η ζωή, εξελισσόμαστε κι εμείς και με καλή οργάνωση και πρόγραμμα μπορούμε να πετυχαίνουμε τα πάντα» ήταν το μήνυμά της.

Δείτε με την ευκαιρία: Λαμπρινή Τζαβίδη: Αγρινιώτισσα μαμά «σάρωσε» στις Πανελλαδικές με 18.845 μόρια

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σταυρούλα Τζιράκη: Έγραψε το απόλυτο 20 σε Φυσική και Χημεία - Η μαθήτρια από τον Πειραιά που αρίστευσε στις Πανελλήνιες!

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021: Η Σταυρούλα Τζιράκη αρίστευσε στις πανελλαδικές και «διαφήμισε» το Μουσικό Σχολείο Πειραιά με τις επιδόσεις της ενώ έγραψε το απόλυτο 20 σε Φυσική και Χημεία και 19,8 στα Μαθηματικά!

Παράδειγμα προς μίμηση η μέχρι πρότινος μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, η οποία με τις επιδόσεις της στης Πανελλήνιες Εξετάσεις, τίμησε τόσο το σχολείο της όσο και την πόλη της, αφού κατέγραψε έναν από τους υψηλότερους μέσους όρους πανελλαδικά.

Η Σταυρούλα Τζιράκη κατάφερε να συγκεντρώσει 19.374 μόρια κάνοντας περήφανους τους δικούς της ανθρώπους, εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση σε όποια από τις κορυφαίες πανεπιστημιακές σχολές της χώρας αποφασίσει να φοιτήσει.

Σταυρούλα Τζιράκη: Έγραψε το απόλυτο 20 σε Φυσική και Χημεία

Αν και αρχική της επιλογή φαίνεται να είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση των μηχανογραφικών.

Εντυπωσιακό και άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι έγραψε «καθαρό» 20 σε Φυσική και Χημεία, ενώ άγγιξε το επίσης «καθαρό» 20 στα Μαθηματικά (19,8)!

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share