Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πανελλαδικές εξετάσεις: Προθεσμία μέχρι απόψε (20/7) για το μηχανογραφικό

Σπεύστε όσοι δεν το έχετε καταθέσει ακόμη

20 Ιουλίου 2020 12:20
Πανελλαδικές εξετάσεις: Προθεσμία μέχρι απόψε (20/7) για το μηχανογραφικό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί και όσοι δεν έχουν ακόμη συμπληρώσει το μηχανογραφικό δελτίο τους, οφείλουν να σπεύσουν άμεσα, αφού απόψε (20/7) τα μεσάνυχτα θα λήξει η σχετική προθεσμία.

Επιπλέον, σήμερα Δευτέρα θα λειτουργήσουν όλα τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, για να μπορέσουν να βοηθήσουν τους υποψήφιους στην υποβολή του μηχανογραφικού. Εκείνη την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο μηχανογραφικό, για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο, τη στιγμή που έχουν γίνει γνωστές και οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό θα καταχωρείται στη βάση δεδομένων του υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν θα είναι δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας. Η προθεσμία της 20ής Ιουλίου είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Από το υπουργείο προτείνεται στους υποψήφιους να εκτυπώνουν ή/και να αποθηκεύουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (το οποίο θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε να έχουν ανά πάσα στιγμή εύκαιρες τις τελικές προτιμήσεις τους.

Ο αστυνομικός που "έσκισε" στις Πανελλήνιες 2020 - Έγραψε 18.495 μόρια

Ένας αστυνομικός από την Κρήτη στις Πανελλήνιες 2020, κατάφερε να γράψει 18.495 μόρια, και έτσι θα εκπληρώσει το όνειρο του, μιας και περνάει στις ιατρικές σχολές.

Ο λόγος για τον Υπαστυνόμο Α' Γεώργιο Γιαννόπουλο, Υποδιευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και Αν. Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου. Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ κατάφερε να συγκεντρώσει 18.495 μόρια, και εδώ θα δείτε και την κοπέλα που κατάφερε να αγγίζει σχεδόν τα 20.000 μόρια.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση των Αστυνομικών, συγχαίρει τον Αξιωματικό για την επιτυχία του και του εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Η ανακοίνωση της ΕΑΣΥ Λασιθίου:

Νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τον Υπαστυνόμο Α΄ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, Υποδ/ντη της Υπον/νσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και Αν. Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου για την προσπάθεια και την επιτυχία του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020 καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 18.495 μόρια που του ανοίγουν τον δρόμο ακόμα και για τις Ιατρικές Σχολές. Τέτοιες ενέργειες καταδεικνύουν το υψηλό επίπεδο των αστυνομικών που υπηρετούν στον Νομό Λασιθίου καθώς επίσης δίνουν κίνητρο και σε επόμενους να ακολουθήσουν . Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία .

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share