Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πανελλήνιες 2019: Νέα παράταση για τα μηχανογραφικά!

Δείτε μέχρι πότε!

12 Ιουλίου 2019 14:43
Πανελλήνιες 2019: Νέα  παράταση για τα μηχανογραφικά!

Δύο ημέρες παράταση θα πάρει η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων, που ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Να σας υπενθυμίσουμε ότι με λιγότερα μόρια θα γίνεται η πρόσβαση στα ΑΕΙ!

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου, η παράταση θα δωθεί μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, 17 Ιουλίου, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Πανελλήνιες 2019: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες στα Ειδικά μαθήματα!

Σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2019 και συγκεκριμένα των Ειδικών μαθημάτων! Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις βαθμολογίες των υποψηφίων! Ποιες είναι οι παγίδες και η σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού;

Οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι πρέπει να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό δελτίο τους στη διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr (επιλέγοντας «Οριστικοποίηση») έως και τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου, προθεσμία που είναι αποκλειστική.

Από το υπουργείο προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share