Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Επίδομα ανάσα: Πάνω από 1.000 ευρώ στις τσέπες σας μέσα στην εβδομάδα!

Σας αφορά όλους!

15 Ιουλίου 2019 07:16
Επίδομα ανάσα: Πάνω από 1.000 ευρώ στις τσέπες σας μέσα στην εβδομάδα!

Εβδομάδα πληρωμών για πολλούς η εβδομάδα που διανύουμε καθώς καταβάλλεται το επίδομα αδείας μέχρι την Παρασκευή και δεν είναι το μόνο! Επιδόματα βροχή: Συνολικά πάνω από 2.000 ευρώ μέχρι τέλη Ιουλίου!

Πάμε να δούμε τι άλλο θα πληρωθεί τις επόμενες μέρες:

Με γεμάτες τσέπες θα τελειώσει ο Ιούλιος για χιλιάδες ασφαλισμένους. Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες πληρωμής για ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, επίδομα παιδιού Α21 και συντάξεις Αυγούστου 2019.

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει έναν πλήρη οδηγό με τις ημερομηνίες καταβολής για ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, επίδομα παιδιού Α21 και συντάξεις Αυγούστου 2019.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες:

Στις 25 με 27 Ιουλίου θα πληρωθεί το επίδομα παιδιού Α21.

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου θα πληρωθεί το επίδομα ενοικίου.

Το Επίδομα Στέγασης είναι προνοιακό πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για τα νοικοκυριά που μισθώνουν την κύρια κατοικία τους. Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια να αποκτήσει η χώρα συνεκτική στεγαστική πολιτική και αποτελεσματικό σύστημα κοινωνικής προστασίας της πρώτης κατοικίας σε τέτοια κλίμακα.

Το προνοιακό πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου με συνολικό ετήσιο προϋπολογισμό 300 εκατομμύρια ευρώ απευθύνεται σε 260.000 νοικοκυριά και 667.000 ανθρώπους.

Τα ποσά

Για τον δικαιούχο: 70 ευρώ το μήνα
Για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού προσαύξηση 35 ευρώ το μήνα.

Στις 26 Ιουλίου θα πληρωθεί το ΚΕΑ.

Επίσης στις 26 Ιουλίου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Αυγούστου για τον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ, το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών).

Παράλληλα στις 26 Ιουλίου ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις και τα επιδόματα των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος, οι συντάξεις του Δημοσίου, του ΙΚΑ, του ΝΑΤ και των υπολοίπων ταμείων θα καταβληθούν την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019.

Τέλος οι επικουρικές συντάξεις θα καταβληθούν απο το ΕΤΕΑΕΠ την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019.

Καθυστέρηση πληρωμών από τον ΟΑΕΔ!

Ο ΟΑΕΔ προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με τις πληρωμές του Ιουνίου 2019 για το πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα 30.333 θέσεων.

«Προκειμένου να υπολογιστούν με ακρίβεια οι επιπλέον ημέρες απασχόλησης για την τετράμηνη παράταση του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα «Προώθηση της Απασχόλησης, μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, για 30.333 θέσεις πλήρους απασχόλησης και προς αποφυγήν τεχνικών σφαλμάτων, θα υπάρξει ολιγοήμερη καθυστέρηση στην καταβολή των αποδοχών στους ωφελούμενους για το μήνα Ιούνιο 2019. Εντός των αμέσως επόμενων ημερών, θα γίνει γνωστή η ημερομηνία καταβολής των αποδοχών στους ωφελούμενους».

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share