Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Πώς μια μητέρα κατάφερε να γίνει viral; (Photo)

21 Μαΐου 2017 10:04
Πώς μια μητέρα κατάφερε να γίνει viral; (Photo)

Μήπως τελικά η καισαρική δεν είναι η "εύκολη λύση";

Το γεγονός ότι η Kate Winslet το 2013 είπε ψέματα για το ότι έκανε καισαρική για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, είναι μια τρανή απόδειξη της κριτικής στην οποία υπόκεινται όλες οι νέες μαμάδες για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό.
Η καισαρική είναι ένας απόλυτα φυσιολογικός τρόπος για να γεννήσει μια γυναίκα, και αυτό δεν σε κάνει λιγότερο μητέρα απ' ότι αν γεννούσες φυσικά.

Αυτό θέλει να αποδείξει με τη φωτογραφία της και μια μαμά από την Αυστραλία, η οποία εξηγεί ότι η καισαρική είναι εξίσου επίπονη και δεν αποτελεί τον "εύκολο δρόμο" για να γίνει κάποια γυναίκα μαμά.

"Κοιτάξτε, ξέρω ότι αυτή μπορεί να μην είναι η καλύτερη γωνία μου (ή μήπως είναι;), αλλά ποιος δε θα έβγαζε selfies ώρες μετά τον τοκετό, ώστε να δουν πού τους άνοιξαν και έβγαλαν έναν ολόκληρο άνθρωπο (αν δεν μπορούσες ούτε κι εσύ να καταλάβεις, εγώ ακόμα δεν βλέπω πέρα από την φουσκωμένη μου μήτρα). Έτσι είσαι λίγες μόνο ώρες μετά την καισαρική.

Για όποιον νομίζει πώς αυτός είναι ο εύκολος τρόπος, να δοκιμάσουμε να κάνουμε μια τρύπα 15 εκατοστών στην κοιλιά σου, σαν καρχαρίας που έφαγε έναν surfer και τα μέλη του σώματός του ανέβηκαν και πάλι! Αυτά στη συνέχεια τα ράβουν μαζί με πετονιά, ενώ εσύ νιώθεις πως τα ζωτικά σου όργανα θέλουν να δραπετεύσουν. Θέλω να πω πως, εννοείται ότι όλα είναι παραδεισένια μέχρι που αποτελειώνεται η σπονδυλική στήλη! Τότε είναι σαν να σε έχει χτυπήσει λεωφορείο, το οποίο στη συνέχεια ξαναπέρασε από πάνω σου για να βεβαιωθεί ότι σε πέτυχε.

Αν δεν χρονομετρήσεις το Endone ακριβώς πριν εξασθενίσει η προηγούμενη δόση, τότε πιθανότατα θα ξέρεις πως είσαι ζωντανή (ενώ εύχεσαι να είχες πεθάνει). Και το χειρότερο απ' όλα θα νιώθεις σαν να πρόκειται να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου φορώντας εσώρουχα της γιαγιάς που φτάνουν ψηλά μέχρι τη μέση σου, επειδή η σκέψη του να μείνει οτιδήποτε ανάμεσα στο έντερο και την ευαίσθητη περιοχή σου, είναι αυτό από το οποίο φτιάχνονται οι εφιάλτες. [...]

Αλλά ακόμα και για όλα τα στενά φορέματα που αγόρασα όσο ήμουν έγκυος, που τώρα με κάνουν να δείχνω σαν να έχω σάκο από καγκουρό, δεν θα το άλλαζα. Γιατί αν δεν μου έδινε η καισαρική τη δυνατότητα να γεννήσω έτσι τα παιδιά μου, μπορεί να μην ήταν εδώ σήμερα."

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share