Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Nomads Αποκάλυψη: Μας δουλεύουν; Παρέχουν όλες τις ανέσεις στα κρυφά στους παίκτες;

Η τεράστια διαφορά των παικτών σε σχέση με το Survivor!

23 Νοεμβρίου 2018 10:50
Nomads Αποκάλυψη: Μας δουλεύουν; Παρέχουν όλες τις ανέσεις στα κρυφά στους παίκτες;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Απ' ότι έχετε καταλάβει το Athensmagazine.gr είναι λάτρης των ριάλιτι επιβίωσης και πάντα σας παρέχει όλο το παρασκήνιο τόσο από το Survivor όσο και από το Nomads!

Αυτά τα 3 χρόνια που έχουν μπει στην καθημερινότητά μας η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε χάσει επεισόδιο! Και γι' αυτό τον λόγο αυτό που θα σας παραθέσουμε παρακάτω έχει μεγάλη βάση!

Φέτος βλέπουμε ξανά σε ριάλιτι επιβίωσης παίκτες που μάθαμε στο Survivor 1! Δηλαδή περίπου 20 μήνες πριν! Και τι παρατηρήσαμε; Σας φαίνονται οι παίκτες ίδιοι σωματικά και στο πρόσωπο ή μόνο εμείς βλέπουμε πως παίκτες όπως η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι τελείως διαφορετικοί εμφανισιακά;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (23/11) την Ασυλία;

Μπορεί η Ελισάβετ να είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα όμως οι συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο δεν της έβγαλαν το πραγματικό της πρόσωπο προς τα έξω όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες του Athensmagazine.gr:

Παραπάνω βλέπουμε ένα πρόσωπο ταλαιπωρημένο, μετά από μόλις 10 μέρες στο παιχνίδι και εμφανώς αδυνατισμένη! Αντίθετα στις παρακάτω φωτογραφίες που είναι από το χθεσινό επεισόδιο του Nomads βλέπουμε μια άκρως γοητευτική παρουσία λες και έχει βγει μόλις από φωτογράφιση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Κλάμα στο Twitter: "Ο επόμενος γύρος είναι υπόθεση γυναικών λέει ο Λέντζας και παίζει η Μαριάννα"!

Μόνο εμείς βλέπουμε μια εντελώς διαφορετική κοπέλα; Μήπως, λέμε μήπως, τελικά τους παρέχουν όλες τις ανέσεις στο Nomads και η κόλαση της Σαβάνας μόνο κόλαση δεν είναι; Τροφή για σκέψη...

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share