Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Nomads: Η δημόσια συγγνώμη του Παρασκευά στον Κατσινόπουλο! - Ποια η αντίδραση του Γιώργου; (Video)

3 Δεκεμβρίου 2017 21:57
Nomads: Η δημόσια συγγνώμη του Παρασκευά στον Κατσινόπουλο! - Ποια η αντίδραση του Γιώργου; (Video)

Την προηγούμενη εβδομάδα στο Nomads είχε γίνει ο κακός χαμός με τις δύο ομάδες και την ιστορία με το ρύζι και τον Γιώργο Κατσινόπουλο!

Ο Λευτέρης Παρασκευάς ένιωσε υπεύθυνος για όλο αυτό καθώς από αυτόν ξεκίνησε, και θεώρησε σωστό να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στον Κατσινόπουλο!

Ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε: «Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη στον Γιώργο τον Κατσινόπουλο γιατί ήμουν υπερβολικός με όλο αυτό για το ρύζι και στον Νίκο τον Αναδιώτη που μου χάρισε την δυνατότητα να μιλήσω με τον μικρό μου και εγώ το αρνήθηκα! Συγγνώμη παιδιά, αλλά μάλλον ήμουν υπερβολικός από την κούραση που έχω υποστεί όλο αυτόν τον καιρό εδώ!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: 2 συγκεκριμένα ζώδια θα υποφέρουν την νέα εβδομάδα! Αναλυτικές προβλέψεις 04-10/12…

Αμέσως μετά ο Γιώργος έδωσε την δική του απάντηση λέγοντας: «Η συγγνώμη είναι μια λέξη πολύ μεγάλη και προτιμώ να μην φτάνει κάποιος στο σημείο να την ξεστομίσει! Δεν έχω να πω κάτι άλλο και το αφήνω να τελειώσει εδώ!

Τέλος η Αποστολία Ζώη θέλησε και αυτή να τοποθετηθεί λέγοντας: «Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις, δεν περνά καθόλου καλά στην παραλία και έχω χάσει το χαμόγελό μου εκεί πέρα! Θέλω να το λύσω όλο αυτό και προσπαθώ να χτίσω μια γέφυρα χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί παρέα, απλά να μοιραζόμαστε κάποια πράγματα, αλλά δεν τα κατάφερα»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O γιος της Μενεγάκη μεγάλωσε και είναι κούκλος! - Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που προκάλεσε «πανικό» στα social media!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share