Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Nomads: Τι είδαμε χτες; Η οικειοθελής αποχώρηση βόμβα από το παιχνίδι και η αποκάλυψη του Μάνου Πίντζη για τον Μαυρίδη! Τι συνέβη; (videos)

24 Νοεμβρίου 2017 08:28
Nomads: Τι είδαμε χτες; Η οικειοθελής αποχώρηση βόμβα από το παιχνίδι και η αποκάλυψη του Μάνου Πίντζη για τον Μαυρίδη! Τι συνέβη; (videos)

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Από το επεισόδιο δεν έλειψαν τα ευτράπελα και οι αποχωρήσεις βόμβα. Το Youweekly.gr σημείωσε όπως κάθε φορά τα highlights της βραδιάς.

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Nomads είδαμε την ομάδα των Ωκεανών να συζητά για την χθεσινή τους ήττα στο αγώνισμα των αρχηγών!

Ο Μάνος Πίντζης ήταν ένας από τους λίγους που τα πήγαν καλά στο παιχνίδι και μιλώντας με τον Λευτέρη Παρασκευά είπε πως νιώθει πως η αξία του

πήγε χαμένη χθες αφού τελικά έχασαν!

Στην συνέχεια μιλώντας οι δυο τους φανερά ενοχλημένος ο Μάνος με την ομάδα του και τους συμπαίκτες του είπε χαρακτηριστικά: «Είναι από τις λίγες φορές που ήθελα να βρίσω…»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η ομάδα της Φωτιάς είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια καταπληκτική εκδρομή σε ένα από τα ομορφότερα μέρα του Παλαουάν!

Τα καταγάλανα νερά κυριολεκτικά ταξίδεψαν όλη την Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα οι αισθησιακές πόζες της Αποστολίας Ζώη τρέλαναν τον σκηνοθέτη και όχι μόνο! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Οι Ωκεανοί στο σημερινό επεισόδιο διάβασαν τις ερωτήσεις του κοινού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "H μικρή είναι θύμα..." - Τι λέει ο δικηγόρος του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη με κοκαΐνη;

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος κλήθηκε να απαντήσει σε μια ερώτηση για το ποια είναι η πιο όμορφη γυναίκα στο Nomads!

Ο Γιώργος λοιπόν εμφανώς αγχωμένος απάντησε πως αυτή που είναι πιο κοντά στα γούστα του είναι η Δήμητρα Φραντζή! Διαβάστε παρακάτω…

Αμέσως μετά για να μην προδώσει τον… «έρωτά» του είπε διπλωματικά: «Και η άλλη γυναίκα που μου αρέσει είναι η Βασιλική! Είναι και οι δύο από τις γυναίκες που είναι πιο κοντά στα γούστα μου όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, o Μάνος Πίντζης διάβασε ένα μήνυμα τηλεθεάτριας, η οποία τον ρώτησε γιατί αντιπαθεί τον Γιώργο Μαυρίδη.

Ο ηθοποιός αμέσως ξεκαθάρισε τι έχει συμβεί λέγοντας: «Δεν τον αντιπαθώ ίσα, ίσα σαν ηθοποιός έχω μάθει να κοιτάω και την άλλη πλευρά, του δολοφόνου…

Όταν ένας άνθρωπος δεν με κοιτά στα μάτια σημαίνει ότι δε θέλει ούτε την καλημέρα μου, άρα εγώ πρέπει να πάω στον πάγκο μου. Εγώ εξηγήθηκα και στον Γιώργο «Εγώ προσπάθησα να σου μιλήσω και εσύ μου έδωσες το ok να συνεχίσω το δρόμο μου και να μην ασχοληθώ μαζί σου…» Αυτό είναι όλο»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Αναρτώνται σήμερα στο TAXISnet τα τέλη κυκλοφορίας 2018!

Μιλώντας στην κάμερα η Βασιλική Μιλλούση και σχολιάζοντας την προηγούμενη επιλογή της στην ψηφοφορία-που ψήφισε τον Ζαμπίδη-έκανε μια τεράστια κωλοτούμπα!

Η παίκτρια των Ωκεανών είπε πως στην τελευταία ψηφοφορία ψήφισε αυτόν που πίστευε πως θα ήταν πιο εύκολο να μονομαχήσει μαζί του αν τυχόν ήταν εκείνη αυτή που θα έπρεπε να αγωνιστεί για την παραμονή της στο παιχνίδι!

Η ίδια δήλωσε πως ίσως τον αδίκησε και δεν ήταν και τόσο σωστή η ψήφος της! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μόλις οι Νομάδες των Ωκεανών και της Φωτιάς έφτασαν στον αγωνιστικό χώρο και περίμεναν να ακούσουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια ανακοίνωση!

Με αφορμή τον τραυματισμό της Δήμητρας Φραντζή, η οποία ευτυχώς επέστρεψε με ένα κάταγμα στη μύτη, ο παρουσιαστής είπε πως από εδώ και στο εξής αν φύγει κάποιος παίκτης είτε οικειοθελώς είτε από τραυματισμό δεν θα αντικατασταθεί από κανέναν, ούτε από τον προηγούμενο ούτε από κάποιον νέο παίκτη! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε από όλους τους παίκτες να κάνουν τον απολογισμό τους για αυτές τις οκτώ εβδομάδες που βρίσκονται στο Nomads!

Όταν ήρθε η σειρά του Μάνου Πίντζη δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό του και να πει πως δεν έχει περάσει καλά στο παιχνίδι!

Συγκεκριμένα είπε: «Μεγάλο ζόρι, δεν μπορώ να πω ότι πέρασα καλά, πέρασα δυνατά όμως! Πριν μπω εδώ είχα περάσει ένα δυνατό στρες και δεν ήξερα που πατάω! Σε κάποια φάση είπα ή θα αυτοκαταστραφώ ή θα πάρω τον δρόμο της δημιουργίας και διάλεξα το δεύτερο! Και ξαφνικά βρίσκομαι εδώ, παρόλο που δεν πέρασα καλά, η συναναστροφή μου με όλους αυτούς τους χαρακτήρες έφερε την κάθαρση για μένα! Είμαι καλύτερα τώρα, δεν έχω θυμό μέσα μου, ούτε πικρία! Όλο αυτό λειτούργησε σαν ένα μεγάλο σχολείο, παρόλο που εμένα δεν μου πάνε οι Φιλιππίνες»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία του κοινού!

Οι τηλεθεατές με τις θετικές τους ψήφους αποφάσισαν ποιος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος και θα αγωνιστεί με τον Μάνο Πίντζη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Ο παίκτης λοιπόν που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και θα «παλέψει» με τον Μάνο για την παραμονή του στο παιχνίδι είναι ο Λευτέρης Παρασκευάς! Δείτε την ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο βίντεο που ακολουθεί:

Μετά την ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον δεύτερο μονομάχο, ο οποίος είναι ο Λευτέρης Παρασκευάς, ο Μάνος Πίντζης δεν μπορούσε να το πιστέψει με αποτέλεσμα να σηκωθεί να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο από την συναισθηματική φόρτιση που ένιωθε, ρίχνοντας κάτω από τα νεύρα το ξύλο που καθόταν!

Ο Λευτέρης Παρασκευάς στο ίδιο κλίμα δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα όπως και η Δήμητρα Φραντζή που του είπε πως αυτό που συνέβη και είναι αυτοί οι δύο μονομάχοι είναι άδικο!

Στην συνέχεια η νέα κλίκα, Αναδιώτης-Μαυρίδης-Κατσινόπουλος, δεν θεώρησαν και τόσο σημαντική αυτή την κατάσταση και «διακωμωδησαν» το συμβάν! Διαβάστε παρακάτω…

Και οι δύο ομάδες, τόσο οι Ωκεανοί όσο και η Φωτιά, σκορπίστηκαν από εδώ κι από εκεί προσπαθώντας να δουν τι θα γίνει!

Ο Μάνος, ο οποίος έβριζε συνεχώς, είχε πάρει τα βουνά έχοντας τον Αναδιώτη κοντά του να τον συμβουλεύει να μην τα παρατήσει, καθώς δήλωσε πως θα φύγει! Δείτε τον χαμό που προκλήθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Μετά τον χαμό που προκλήθηκε από την ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον δεύτερο μονομάχο και μετά, ο Μάνος Πίντζης πήρε μια μεγάλη απόφαση!

Ο Μάνος λοιπόν αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, να μην αγωνιστεί καθόλου και να παραχωρήσει την θέση του στον Λευτέρη Παρασκευά, ο οποίος όπως είπε θέλει να κερδίσει!

Στην συνέχεια ο παίκτης απομακρύνθηκε κλαίγοντας μην μπορώντας να αντέξει άλλο αυτό το κλίμα! Δείτε το σχετκό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share