Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 4: Αυτή τη μέρα κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι μόδας - Η αντικαταστάτρια της Καγιά που προκαλεί αίσθηση

Δεν... κρατιούνται στο Star και ακολουθούν συνταγή ΣΚΑΪ

28 Μαΐου 2021 18:03
GNTM 4: Αυτή τη μέρα κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι μόδας - Η αντικαταστάτρια της Καγιά που προκαλεί αίσθηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πυρετώδεις» φαίνεται πως είναι οι ετοιμασίες για τον τέταρτο κύκλο του GNTM, αφού το ριάλιτι μόδας έχει ήδη αρχίσει τα γυρίσματα και τις οντισιόν.

Το σόου θα είναι αρκετά διαφορετικό φέτος, μιας και θα είναι απούσα η Βίκυ Καγιά, ωστόσο το κόνσεπτ θα παραμείνει ίδιο, με αγόρια κι κορίτσια.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παίρνει την θέση της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή, ενώ όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα πρόκειται να παραμείνουν τα ίδια.

Μια ακόμα αλλαγή όπως πρόκειται να δούμε αφορά την ημερομηνία της πρεμιέρας, η οποία όλα αυτά τα χρόνια γίνονταν μέσα στον Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται να την προγραμματίσουν μέσα στον Αύγουστο αι συγκεκριμένα 29 του μηνός.

Αυτή είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που αντικαθιστά τη Βίκυ Καγιά

«Έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στο χώρο. Έχει περπατήσει σε πολύ μεγάλες πασαρέλες, ήταν η μούσα του Γκοτιέ, πολύ μεγάλα περιοδικά την έχουν φιλοξενήσει σε όλο τον κόσμο. Το 2007 βραβεύτηκε ως μοντέλο της χρονιάς από το περιοδικό Beaute», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος του Star Δήμητρα Καλφούντζου για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, όταν ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία με την παραγωγή του GNTM.

Ξανθιά, ψηλόλιγνη, με σταρένια επιδερμίδα η πολύ εντυπωσιακή Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μοιράζεται μαζί μας πολλά στιγμιότυπα από τη ζωή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου. Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share