Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

GNTM 3: Τρομερή εξομολόγηση - «Ναι, είμαι ερωτευμένος…»

Επιτέλους το παραδέχθηκε

14 Δεκεμβρίου 2020 21:39
GNTM 3: Τρομερή εξομολόγηση - «Ναι, είμαι ερωτευμένος…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 ο Γιώργος Καράβας έκανε έκπληξη στο σπίτι των παικτών ως ένας άλλος Άγιος Βασίλης κουβαλώντας αμέτρητα στολίδια και διακοσμητικά, μετατρέποντας το σπίτι σε άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση. Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο coach ρώτησε τον Αιμιλιάνο αν είναι ερωτευμένος με την Μαριαγάπη, με το μοντέλο να του απαντά ευθέως.

Ο Γιώργος Καράβας ήταν αρκετά συγκινημένος ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν πιστεύει επιτέλους πως μπροστά του έχει την τελική 5άδα, με αυτόν να είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε.

Έτσι, ξεκίνησε να ρωτά τον κάθε παίκτη ξεχωριστά ποιες στιγμές ευχαριστήθηκαν περισσότερο στο GNTM αλλά και ποιες ήταν αυτές που τους πλήγωσαν.

Δεν άργησε όμως να έρθει και η στιγμή που ο coach ρώτησε τον Αιμιλιάνο πως νιώθει μετά την αποχώρηση της Μαριαγάπης και άμα δηλώνει ερωτευμένος. Το επίδοξο μοντέλο με την σειρά του απάντησε πως θεωρεί βαριά κουβέντα τον έρωτα και πως πρέπει να βγει έξω να δοκιμάσουν την σχέση τους αλλά ομολόγησε τελικά πως όντως αισθάνεται full in love.

Πηγή: Youweekly.gr

Τα highlights από τα επεισόδιο της 7ης Δεκεμβρίου

Την Βίκυ Καγιά την "γκαζιάρα" είδαμε στο χθεσινό 7/12 επεισόδιο του GNTM 3, αλλά και το "θάψιμο" που έκανε ο Ηρακλής, λίγο πριν την αποχώρηση "φωτιά".

Στο επεισόδιο, ο Ηρακλής δε δίστασε να «αδειάσει» τη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο μέσα στο λεωφορείο, καθώς κατευθύνονταν στο σετ της φωτογράφισης παρατήρησε πως είχαν κάτσει οι... δείτε τα highlights του GNTM στο Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share