Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε (Video)

Δεν κατάφερε να πάει στον ημιτελικό

9 Δεκεμβρίου 2020 01:07
GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Ο λόγος για τη Μαριαγάπη η οποία είχε μεν μία πολύ καλή λήψη αλλά το σημείο στο οποίο βρίσκεται ο διαγωνισμός είναι πολύ απαιτητικό και η κάθε λεπτομέρεια μετράει.

Ο Αιμιλιάνο στεναχωρήθηκε πολύ με την αποχώρησή της. Ενώ, την Βίκυ Καγιά την "γκαζιάρα" είδαμε στο προηγούμενο 7/12 επεισόδιο του GNTM 3, αλλά και το "θάψιμο" που έκανε ο Ηρακλής, λίγο πριν την αποχώρηση "φωτιά".

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης με την καλύτερη φωτογραφία

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τον παίκτη που κατάφερε να κάνει την καλύτερη προσπάθεια και να τραβήξει την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία, στην οποία οι κριτές έδωσαν τη δουλειά καθώς το προϊόν φαινόταν τέλεια.

Η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε πως η καλύτερη λήψη ήταν μία και αυτή άνηκε στον Ανδρέα ο οποίος κατάφερε να φέρει εις πέρας το κόνσεπτ με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, ήταν ο πρώτος που πέρασε στον μεγάλο ημιτελικό του GNTM 3.

Ο εκνευρισμός του Emiliano με τα γέλια του Ηρακλή

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share