Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Spoiler «φωτιά» της Καραβάτου για τον τελικό του GNTM: «Αυτοί είναι οι...» (Video)

Τι αποκάλυψε

3 Δεκεμβρίου 2020 14:10
Spoiler «φωτιά» της Καραβάτου για τον τελικό του GNTM: «Αυτοί είναι οι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» για το εάν θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο τηλεοπτικά, για το πώς περνά στην καραντίνα, αλλά και για το ποιοι παίκτες πιστεύει ότι θα βρεθούν στον τελικό του GNTM 3.

Αναφορικά με την καραντίνα η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Αισθάνομαι πιο βαριά από την προηγούμενη φορά. Βέβαια εμένα η ζωή μου, επειδή συνεχίζω να δουλεύω και είμαι πολύ τυχερή ως προς αυτό, δεν έχει αλλάξει με τους ρυθμούς που έχουν αλλάξει ζωές άλλων ανθρώπων». Ενώ, άφωνοι έμειναν οι παρουσιαστές της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου", Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης.

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο εκτός από το πρωινό, είπε: «Είναι δυνατόν να έχεις θησαυρό στα χέρια σου και να μην είσαι ικανοποιημένος με αυτό; Αν είσαι κάπου και είσαι τόσο καλά, εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι αγνωμοσύνη να μην είσαι ευχαριστημένος». Αναφορικά με το GNTM είπε ότι πιστεύει ότι φέτος το ριάλιτι θα είναι ανδρική υπόθεση: «Η τετράδα είναι τα φαβορί ο Αιμιλιάνο, ο Ηρακλής, ο Έντουαρντ και ο Αντρέας είναι οι πιο δυνατοί για τον τελικό».

Τέλος η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε στο πώς την επηρεάζει ο ανταγωνισμός στα πρωινά προγράμματα: «Είμαστε χαρούμενοι για αυτό που κάνουμε, έχουμε μία δική μας ρότα στο πρωινό, αλλά δεν μπορείς να μη βλέπεις τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι, που έχουν εκπομπές απέναντι».

 

Ροή ειδήσεων

Share