Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Δεν αποκλείεται σύντομα να...": Έγινε η ανακοίνωση από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη

Έγινε γνωστό πως...

1 Δεκεμβρίου 2020 07:25
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφωνοι έμειναν οι παρουσιαστές της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου", Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης. Αποκαλύφθηκε στον αέρα ένα χαρμόσυνο γεγονός για την Άννα Βίσση.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, Δήμητρα Καλφούτζου, η τραγουδίστρια επιστρέφει στην τηλεόραση με τη σύγχρονη εκδοχή του "Με αγάπη Άννα".

"Δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε την Άννα Βίσση στις οθόνες μας με δική της εκπομπή. Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις να κάνει κάτι σαν το "Με αγάπη Άννα", προσαρμοσμένο στο 2020, χωρίς να υπάρχουν τα στοιχεία του show. Το πιο πιθανό είναι ότι θα τη δούμε στο Mega", αποκαλύφθηκε. Εκτός από αυτό το θέμα, διαβάστε εδώ μια αποκάλυψη που έγινε από το ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο:

Στιγμές ευτυχίας για Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερό Κατσούλη: Δεν κρατήθηκαν και το αποκάλυψαν

Στιγμές ευτυχίας έζησαν πρόσφατα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με το ζευγάρι να μην κρατιέται και να αποκαλύπτει δημόσια τι συνέβη.

Οι δυο τους, που πρόσφατα είδαν να τους «χτυπά» ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας, είχαν ζήσει μια ιδιαίτερη μέρα, αφού ο γιος τους Αρίωνας έγινε τεσσάρων ετών. Μετά τις ευχές που του έστειλαν μέσω των «Κου Κου» και τη συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας στο Instagram, είδαμε πώς γιόρτασαν τα γενέθλια του μικρού τους το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μέσω stories δυο φωτογραφίες από το μικρό πάρτι που έκαναν στον γιόκα τους. O Αρίωνας έσβησε το κεράκι στην εντυπωσιακή του τούρτα γεμάτη… υπερήρωες!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share