Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

GNTM 3: Δεν… κρατιέται ο έρωτάς τους - Αποκαλύφθηκε το ζευγάρι

Τα σχόλια που τους έφεραν αμηχανία

30 Νοεμβρίου 2020 23:43
GNTM 3: Δεν… κρατιέται ο έρωτάς τους - Αποκαλύφθηκε το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο μετά την σημερινή φωτογράφιση της Μαριαγάπης στο GNTM 3, βγήκε στη «φόρα» η σχέση της με τον Αιμιλιάνο. Οι δυο τους έδωσαν μία μεγάλη αγκαλιά και ακούστηκαν μερικές ατάκες σχετικά με το πόσο ερωτευμένη είναι η Μαριαγάπη.

Η Μαριαγάπη δεν ήταν αρκετά συγκεντρωμένη και έτσι κάποια στιγμή ο φωτογράφος της είπε: «Δεν ξέρω αν είσαι ερωτευμένη, πάντως θέλω να συγκεντρωθείς σε εμένα».

Εκείνη, μετά τη συγκινητική δοκιμασία, σε δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια είπε πως: «Ναι μπορεί να είμαι ερωτευμένη», ενώ ο Ηρακλής είπε πως τον τελευταίο καιρό τη βλέπει όλο και πιο ερωτευμένη.

Ο Αιμιλιάνο στη συνέχεια προσπαθούσε να τη βοηθήσει ενώ φωτογραφιζόταν και της έδινε συμβουλές, ενώ όταν κατέβηκε από τον γερανό την πήρε μία μεγάλη αγκαλιά.

Πηγή: Youweekly.gr

«Ξέσπασαν» όλοι σε λυγμούς - Συγκίνηση στο σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ Μαζαρί «λύγισαν» on camera, όταν είδαν τα παιδιά να συναντούν τους γονείς τους. Οι δύο τους δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα δάκρυα τους, στη συνάντηση της Ξένιας με τον μπαμπά της.

Οι παίκτες σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική και άκρως συγκινητική διαδικασία καθώς μετά από καιρό συνάντησαν τους γονείς τους και κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Μετά την φωτογράφισή της με τον μπαμπά της, η Ξένια ξέσπασε σε κλάματα και οι δυο τους αγκαλιασμένοι μιλούσαν. Η σκηνή αυτή ήταν πολύ συγκινητική με αποτέλεσμα να δακρύσουν ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ αλλά και οι παίκτες που ήδη βρίσκονταν στο σετ.

Η εξομολόγηση του Ηρακλή

Οι παίκτες σήμερα στο συνάντησαν τους γονείς τους και το κλίμα ήταν εξαιρετικά συγκινητικό. Ο Ηρακλής συγκεκριμένα, είδε τη μαμά του και πλάνταξε στο κλάμα καθώς της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία και δεν το κρύβει σε καμία περίπτωση.

Ο Ηρακλής έχει εξηγήσει και σε προηγούμενο επεισόδιο πως η μητέρα του ήταν ανέκαθεν το στήριγμά του, και έτσι σήμερα δεν έκρυψε τη συγκίνησή του που την είδε ξαφνικά μπροστά του.

Μετά την φωτογράφιση μάλιστα ο Ηρακλής τόνισε πως το μόνο που μετανιώνει είναι που δεν έλεγε πιο συχνά στη μαμά του πόσο πολύ την αγαπάει.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share