Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Αυτός ήταν ο νικητής στην πιο συγκινητική δοκιμασία - Η φοβερή επιβράβευση που τον περίμενε

Ο λόγος για...

30 Νοεμβρίου 2020 22:58
GNTM 3: Αυτός ήταν ο νικητής στην πιο συγκινητική δοκιμασία - Η φοβερή επιβράβευση που τον περίμενε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από μία άκρως συγκινητική και απαιτητική δοκιμασία που πέρασαν στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 οι διαγωνιζόμενοι μαζί με τους γονείς τους, έγινε γνωστός ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, όπου όλοι «ξέσπασαν» σε λυγμούς, οι παίκτες είδαν τις φωτογραφίες τους και συνέχισαν να κλαίνε καθώς είχαν συγκινηθεί ιδιαίτερα.

Τελικά, νικητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας ο οποίος κατάφερε να αντιγράψει ακριβώς τη φωτογραφία που είχε από την παιδική ηλικία του με τον μπαμπά του. Μαζί του στο έπαθλο πήρε τη Λία, η οποία εδώ και αρκετό καιρό καταφέρνει να βγει έξω με κάθε έπαθλο.

Πηγή: Youweekly.gr

Δήλωση «καρφί» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για GNTM και Καγιά: «Όπου δεν...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του “Pop Up” παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο GNTM, αλλά και στην σχέση της με την Βίκυ Καγιά.

«Έκανα ψυχοθεραπεία όταν επέστρεψα στην Ελλάδα για το GNTM για την ένταξή μου στα ελληνικά δεδομένα. Πήγα κι έκανα δύο δοκιμαστικά. Ένα με τον Δημήτρη και τη Βίκυ κι ένα με τον Άγγελο και τον Δημήτρη. Ήξερα από την αρχή ότι θα είμαστε εμείς οι τέσσερις, πριν μου το πουν. Κρατάω επαφές όχι όμως όπως πριν που ήμασταν όλη τη μέρα μαζί. Με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι δέκα χρόνια. Τον Άγγελο τον έχω δει εδώ που ήρθε και μου μίλησε στο καμαρίνι και με τη Ζεν μερικές φορές στα μηνύματα», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσον αφορά τη Βίκυ Καγιά και τη σχέση τους η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε:

«Δεν έχω ασχοληθεί με αυτή την κατάσταση. Ότι και αν υπήρχε και όπως κι αν έφτασε σε εμένα, εγώ είμαι αλλού, έφυγα… Όπου δεν χωράω, φεύγω. Είμαι μια χαρά. Είναι πολύ δύσκολο να με στεναχωρήσει κάτι».

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share