Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

GNTM 3: «Ξέσπασαν» όλοι σε λυγμούς - Συγκίνηση στο σπίτι

Τι συνέβη;

30 Νοεμβρίου 2020 22:04
GNTM 3: «Ξέσπασαν» όλοι σε λυγμούς - Συγκίνηση στο σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ Μαζαρί «λύγισαν» on camera, όταν είδαν τα παιδιά να συναντούν τους γονείς τους. Οι δύο τους δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα δάκρυα τους, στη συνάντηση της Ξένιας με τον μπαμπά της.

Οι παίκτες σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική και άκρως συγκινητική διαδικασία καθώς μετά από καιρό συνάντησαν τους γονείς τους και κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί τους, με τη Βίκυ Καγιά να «αδειάζει» παλιά συμπρωταγωνίστριά της στο σόου.

Μετά την φωτογράφισή της με τον μπαμπά της, η Ξένια ξέσπασε σε κλάματα και οι δυο τους αγκαλιασμένοι μιλούσαν. Η σκηνή αυτή ήταν πολύ συγκινητική με αποτέλεσμα να δακρύσουν ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ αλλά και οι παίκτες που ήδη βρίσκονταν στο σετ.

Η εξομολόγηση του Ηρακλή

Οι παίκτες σήμερα στο συνάντησαν τους γονείς τους και το κλίμα ήταν εξαιρετικά συγκινητικό. Ο Ηρακλής συγκεκριμένα, είδε τη μαμά του και πλάνταξε στο κλάμα καθώς της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία και δεν το κρύβει σε καμία περίπτωση.

Ο Ηρακλής έχει εξηγήσει και σε προηγούμενο επεισόδιο πως η μητέρα του ήταν ανέκαθεν το στήριγμά του, και έτσι σήμερα δεν έκρυψε τη συγκίνησή του που την είδε ξαφνικά μπροστά του.

Μετά την φωτογράφιση μάλιστα ο Ηρακλής τόνισε πως το μόνο που μετανιώνει είναι που δεν έλεγε πιο συχνά στη μαμά του πόσο πολύ την αγαπάει.

Πηγή: Youweekly.gr

"Να πούμε την αλήθεια": Απίστευτο άδειασμα" στον αέρα του OPEN

Ένα απίστευτο "άδειασμα" στο STAR, έκανε η ομάδα του Έλα χαμογέλα, στον αέρα του OPEN, με αφορμή τα spoiler για το GNTM που συζητιούνται από πολλά κανάλια.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε μια παραλίγο αποκάλυψη που πήγε να κάνει η Ελένη Βουλγαράκη. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Εμφανέστατο γλείψιμο από την Ελένη στην Soula Glamorous επειδή την προηγούμενη εβδομάδα κάτι έγινε. Κάτι είχαμε πει στην... διαβάστε όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Open στο Youweekly.gr

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share