Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Η τρομερή επίδεξη Βίκυς Καγιά και Γιώργου Καράβα - Έμειναν όλοι με το στόμα ανοικτό

Το πήραν πάνω τους...

16 Νοεμβρίου 2020 22:58
GNTM 3: Η τρομερή επίδεξη Βίκυς Καγιά και Γιώργου Καράβα - Έμειναν όλοι με το στόμα ανοικτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 οι παίκτες έπρεπε πάνω σε ένα τραμπολίνο να κάνουν κινήσεις κουνγκ φου και να ποζάρουν στον αέρα. Η μεγάλη αποτυχία τους, έκανε την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα να πάρουν τα ηνία.

Οι παίκτες φάνηκαν να μην μπορούν να συγχρονιστούν στον αέρα και να βγάλουν μια καλή φωτογραφία όσες προσπάθειες και αν τους δόθηκαν, την ίδια ώρα που η κατάσταση στο σπίτι έχει αλλάξει άρδην.

Ο εκνευρισμός των κριτών ήταν εμφανής και για να δώσουν κάποια παραδείγματα, ανέβηκαν στο τραμπολίνο και πόζαραν αφήνοντας τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό.

Βέβαια σάλος έχει δημιουργηθεί και με τη φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 που βρίσκεται σε σάιτ γνωριμιών.

Πηγή: Youweekly.gr

Μεγάλες ανατροπές - Αυτοί είναι οι παίκτες που γύρισαν στο σπίτι

Με πολλές αλλαγές ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 καθώς κάποιοι παίκτες όπως είχε ήδη γίνει γνωστό επέστρεψαν στο παιχνίδι.

Οι παίκτες που έχουν απομείνει όταν τους ανακοινώθηκε οτι κάποιοι θα ξανά μπουν ενθουσιάστηκαν πολύ. Κάποιοι όμως φοβήθηκαν αρκετά καθώς έχουν φτάσει στην τελική ευθεία και αυτό θα τους πάει πίσω.

Ειδικά, όταν ανακοινώθηκε πως θα επιστρέψουν 4 παίκτες η χαρά τους «κόπηκε». Οι τυχεροί λοιπόν που επιλέχθηκαν από το βρετανικό πρακτορείο είναι η Παρασκευή, ο Εμμάνουελ, η Ξένια και ο Ηρακλής.

Βέβαια σάλος έχει δημιουργηθεί και με τη φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 που βρίσκεται σε σάιτ γνωριμιών.

Πηγή: Youweekly.gr

GNTM 3 Highlights 10/11: H δοκιμασία που τους τρέλανε όλους και η αποχώρηση "βόμβα"

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και κορυφαία σκηνικά παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του GNTM 3. Κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε δύο δοκιμασίες, με παρτενέρ... τα σκυλιά, κάτι που τους ενθουσίασε όλους πολύ!

Τελικά όμως ένας παίκτης δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και αποχώρησε. Αυτός ήταν ο... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share