Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

GNTM 3: Άλλαξαν… πολλά στο σπίτι - Η άβολη στιγμή που «σημάδεψε» τις επιστροφές

Αμηχανία μεταξύ των παικτών...

16 Νοεμβρίου 2020 22:28
GNTM 3: Άλλαξαν… πολλά στο σπίτι - Η άβολη στιγμή που «σημάδεψε» τις επιστροφές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την επανένωση των παικτών του GNTM 3 οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν. Η Ξένια η οποία αποχώρησε μετά από φωτογράφιση της με τον Δημοσθένη ένιωσε αμηχανία μαζί του.

Οι παίκτες που έφυγαν επέστρεψαν σε ένα σπίτι με πολλές αλλαγές. Η Ξένια δεν άντεξε να μείνει στο δωμάτιο που βρισκόταν πριν την αποχώρηση της και μετά από όσα είχαν συμβεί με τον Δημοσθένη, αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο και να πάει σε άλλο δωμάτιο.

Ακόμα, η Λία αν και κολλητή της, δεν την υποδέχτηκε με τον τρόπο που περίμενε, καθώς νιώθει ανταγωνισμό απέναντι της, κάτι που δεν της αρέσει.

Βέβαια σάλος έχει δημιουργηθεί και με τη φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 που βρίσκεται σε σάιτ γνωριμιών.

Πηγή: Youweekly.gr

Ρασέλ: Με αυτόν τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης υπήρξε ζευγάρι!

Η αποχώρηση της Θεοδώρας Ρασέλ από το GNTM σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους παίκτες του ριάλιτι, με την ίδια να μην αποτελεί αγαπημένη παρουσία για πολλούς από αυτούς.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, πριν την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, η ίδια δοκιμάστηκε και στο τραγούδι, με τα τελευταία νέα να τη θέλουν να έχει υπάρξει ζευγάρι και με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή.

Ποιος είναι αυτός;

Όπως γράφει το fthis, πρόκειται για τον Παντελή Καφέ ο οποίος πριν αποσυρθεί από τα γήπεδα το 2013, είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, έχοντας παράλληλα υπάρξει και μέλος της Εθνικής Ελλάδος και μάλιστα όταν εκείνη κατέκτησε το Euro το 2004.

Δείτε τους μαζί:

GNTM 3: "Λύγισε" ο Παναγιώτης - "Ορισμένοι δεν αξίζουν..."

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, λίγο μετά την φωτογράφισή του, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος ξέσπασε σε κλάματα καθώς δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε μπροστά στην κάμερα είπε πως κάποια άτομα μέσα στο σπίτι δεν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού.

Το σετ του δεν πήγε και τόσο καλά και δεν άκουσε θετικά σχόλια από τους κριτές, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί μπροστά στον φακό και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μεταξύ άλλων είπε πως είναι έτοιμος να φύγει και πως θα κρατήσει τη συγκεκριμένη εμπειρία ως κάτι πολύ θετικό στο μυαλό του αν και τον ενοχλεί πως υπάρχουν παιδιά μέσα στο σπίτι που δεν αξίζουν.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share