Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

GNTM 3: Αντιφατικό το κλίμα στο σπίτι μετά την αποχώρηση της Ρασέλ

Άλλοι κλαίνε κι άλλοι χαίρονται

10 Νοεμβρίου 2020 22:12
GNTM 3: Αντιφατικό το κλίμα στο σπίτι μετά την αποχώρηση της Ρασέλ
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Η Ρασέλ ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 και σήμερα, επικράτησε κανονικό «σούσουρο» μέσα στο σπίτι. Κάποιοι παίκτες δεν έκρυψαν το χαμόγελό τους ενώ άλλοι έδειξαν την μεγάλη τους δυσαρέσκεια με την αποχώρησή της.

Ήδη από εχθές κάποιοι παίκτες έδειξαν πως περίμεναν πως και πως την αποχώρηση της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του σπιτιού. Το κλίμα αυτό συνεχίστηκε και το επόμενο πρωινό.

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, που ήταν και αυτός που ξέσπασε σε γέλια μετά την ανακοίνωση του ονόματός της, είπε πως είναι μία υπέροχη μέρα ενώ από τη μεριά τους, η Μαριαγάπη και η Μαρινέλα απολάμβαναν την ησυχία.

GNTM 3: «Θα σου πέταγα ντομάτες…» - «Βαριές» κουβέντες στο πλατό

Στο σημερινό πλατό του GNTM 3, ο Άγγελος Μπράτης κλήθηκε να σχολιάσει τη φωτογραφία της Ρασέλ και ξέσπασε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το σετ της. Μάλιστα της είπε πως αν την έβλεπε κανείς κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, θα της πέταγε ντομάτες.

Τα μοντέλα φόρεσαν ρούχα του Άγγελου Μπράτη ωστόσο η Ρασέλ, που νωρίτερα... πήγε στο απροχώρητο με συμπαίκτη της, δεν τα αξιοποίησε καθόλου καλά με αποτέλεσμα να φαίνονται κουβαριασμένα.

Ο σχεδιαστής ενοχλήθηκε πολύ με την αντιμετώπισή της και της τόνισε πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο από ένα κορίτσι της μόδας όπως είναι η Ρασέλ.

Μάλιστα είπε πως δεν θα μπορούσε να διαφημίσει ούτε το παντοπωλείο μέσα στο οποίο βρισκόταν αφού έκανε σαν παλαβή στο σετ της και αν την έβλεπε κανείς θα της πέταγε ντομάτες.

Νωρίτερα τα είχε βάλει και με τον Ανδρέα και μάλιστα, δε δίστασε να του βάλει τις φωνές στο σετ προκειμένου να καταλάβει τι ακριβώς έπρεπε να κάνει.

Ο Ανδρέας δεν είχε καταλάβει ακριβώς το κόνσεπτ και προσπάθησε να κάνει κάτι πολύ θεατρικό ενώ την ίδια στιγμή δεν άκουγε τις οδηγίες που του έδιναν οι κριτές και ο φωτογράφος.

Κάποια στιγμή, ο Άγγελος Μπράτης εκνευρίστηκε και ξεκίνησε να του φωνάζει. Εκείνος κατάλαβε το κόνσεπτ ηρέμησε και έβγαλε μερικές καλές λήψεις.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share