Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

GNTM 3: «Μόνο για μοντέλο δεν κάνεις…» - Πανικός στο γύρισμα

Την... άδειασαν κανονικά

9 Νοεμβρίου 2020 22:53
GNTM 3: «Μόνο για μοντέλο δεν κάνεις…» - Πανικός στο γύρισμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ακούστηκε μία τσουχτερή ατάκα για την Ρασέλ. Κάποιοι συμπαίκτες της την «άδειασαν» με την Μαριαγάπη να σχολιάζει πως μπορεί να έχει κάνει χασάπης αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει κάνει το μοντέλο.

Στο σετ του, ο Έντουαρντ έπρεπε να κάνει τον χασάπη και να κόψει το κρέας, ωστόσο δεν το έκανε και πολύ καλά. Τότε η Ρασέλ έσπευσε να του δώσει οδηγίες, με τον Άγγελο Μπράτη να σχολιάζει πως μάλλον έχει κάνει και χασάπης.

Τότε η Μαριαγάπη, η οποία άκουσε το σχόλιο του Άγγελου Μπράτη και είπε: «Η Ρασέλ τον κριτή τον έχει κάνει, τον χασάπη τον έχει κάνει, μόνο το μοντέλο δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ακούστηκαν και μερικά σχόλια για τη σχέση τους, με τις φήμες να παίρνουν «φωτιά».

Πηγή: Youweekly.gr

GNTM 3: Άγρια «καρφιά» της Μαριαγάπης - Έτσι μοίρασε το ντεσαβαντάζ

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαριαγάπη, ως νικήτρια της προηγούμενους δοκιμασίας, είχε την ευκαιρία να μοιράσει ντεσαβαντάζ σε δύο παίκτες καθώς και τα κόνσεπτ για όλες τις φωτογραφίσεις των παικτών.

Πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές παίκτριες μέσα στο παιχνίδι και έτσι σήμερα έχει στο χέρι της μία ευκαιρία για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα της φωτογράφισης.

Η Μαριαγάπη έδωσε τα ντεσαβαντάζ της στην Ρασέλ και στον Δημοσθένη, ενώ εξήγησε πως σκοπός της είναι να τους δυσκολέψει και να τους κάνει να αποχωρήσουν.

Με τα ντισαβαντάζ αυτά, οι παίκτες δε θα έχουν καθοδήγηση και επιπλέον δε θα έχουν μαζί τους κάποιον κομπάρσο στο σετ για να κάνουν τη φωτογραφία τους καλύτερη.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share