Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

GNTM 3: Πώς μοίρασε τα disavantage ο Δημοσθένης - Η ατάκα που άναψε φωτιές!

Έντονες οι αντιδράσεις

27 Οκτωβρίου 2020 23:03
GNTM 3: Πώς μοίρασε τα disavantage ο Δημοσθένης - Η ατάκα που άναψε φωτιές!
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Δημοσθένης κλήθηκε να αξιοποιήσει το αβαντάζ που κέρδισε στην προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης. Ένα σχόλιο που έκανε ωστόσο την ώρα που μοίραζε τα ντισαβαντάζ στους παίκτες προκάλεσε αντιδράσεις. Ωστόσο, σε μια δοκιμασία έκπληξη έλαβαν μέρος πριν λίγο οι παίκτες, δείτε εδώ ποιος ήταν ο νικητής.

Ο «γύπας» του παιχνιδιού επέλεξε να δώσει τα δύο ντισαβαντάζ του στην Μαρινέλα και τον Εμμάνουελ, παρόλο που είχε πει πως δεν ήθελε να του δώσει.

Ο Δημοσθένης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πρώτο μου μειονέκτημα θα πάει στη Μαρινέλα! Είναι ένα παιδί με το οποίο δεν κάνουμε παρέα στο σπίτι, υπάρχει δεν υπάρχει μου είναι το ίδιο, μου είναι αδιάφορη. Όσο έχω προλάβει να την γνωρίσω, δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας της, δεν μου αρέσει η αύρα της δεν μου αρέσει η ενέργεια της. Από κει και πέρα νομίζω ότι κινείται στη μετριότητα και, επειδή τη βλέπω και στο σπίτι και κοιμάμαι, το πρώτο μου μειονέκτημα πάει στη Μις Κοιμισμένη 2020. Τη Μαρινέλα».

«Πραγματικά είναι τόσο διπρόσωπος που δεν πιστεύω ότι αξίζει να ανοίγει το στόμα του μπροστά στις κάμερες» τόνισε, στην κάμερα του GNTM, η Μαρινέλα. «Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Δεν πιστεύω ότι είμαι η Μις Κοιμισμένη 2020! Δεν έχω ανοιχτεί στον Δημοσθένη, δεν με έχει γνωρίσει, ούτε και θα του δοθεί αυτή η ευκαιρία γιατί δεν θέλω».

Σοκαριστική αποχώρηση στο GNTM 3: Εκτός το μεγάλο φαβορί

Μια απρόσμενη αποχώρηση είχε το αποψινό επεισόδιο του GNTM 3, ακόμα και οι κριτές δήλωσαν πως στις 3 χρονιές που έχει γίνει GNTM αυτό δεν ξανά έγινε!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είχε ένα ατύχημα που του στέρησε να έχει φωτογραφία. Βρέθηκε στο πλατό χωρίς να έχουν οι κριτές κάτι να σχολιάσουν και ήταν αναμενόμενο να είναι αυτός που αναγκαστικά αποχωρεί από το παιχνίδι.

Η έκπληξη δεν ήταν μεγάλη για τον ίδιο καθώς το περίμενα, αλλά το golden pass είχε σίγουρα άλλες προσδοκίες από όλους,

Να θυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος είχε μόνο ένα κλικ από τον φωτογράφο καθώς ο Ηρακλής του έδωσε το ντισαβαντάζ, ένα κλικ που αποδείχθηκε μοιραίο.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share