Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

GNTM 3: Ο νικητής της δοκιμασίας και η αποκάλυψη της σχέσης του Σήφη με τη Μαρινέλα

Δοκιμασία - έκπληξη!

27 Οκτωβρίου 2020 21:57
GNTM 3: Ο νικητής της δοκιμασίας και η αποκάλυψη της σχέσης του Σήφη με τη Μαρινέλα

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, οι κριτές έκρυβαν μία έκπληξη από τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι κλήθηκαν να περάσουν μία νέα διαδικασία. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, ακούστηκαν και μερικά σχόλια για τη σχέση του Σήφη και τη Μαρινέλα. Ωστόσο, εχθές αποχώρησε το μεγάλο φαβορί.

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν στον αέρα την ώρα που κάποιος άλλος διαγωνιζόμενος τους έσπρωχνε προκειμένου να πέσουν στην πισίνα.

Οι φωτογραφίες αλλά και οι πτώσεις ήταν απλά απολαυστικές και εννοείται πως για ακόμα μία φορά έγινε ξεκάθαρο πως η Μαρινέλα είναι ζευγάρι με την Σήφη. Συγκεκριμένα η διαγωνιζόμενη πήγε να ρίξει τον Αιμιλιάνο και πριν το κάνει άρχισε να τον χαϊδεύει, στο πλαίσιο πάντα της φωτογράφησης.

Η Ζενεβιέβ αναρωτήθηκε αν παίζει κάτι μεταξύ τους και οι παίκτες ξεκαθάρισαν πως η σχέση της Μαρινέλας με τον Σήφη είναι γνωστή και πως το έκανε για αντιπερισπασμό.

Πηγή: Youweekly.gr

GNTM 3: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Ρασέλ και κριτές - Χαμός στη δοκιμασία

Μετά το τέλος της σημερινής δοκιμασίας στο GNTM 3 η Ρασέλ είχε μια έντονη συζήτηση με τους κριτές με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Στο τέλος την δοκιμασίας και μιας και δεν τα είχε πάει καλά, η Ζεν και οι υπόλοιποι κριτές ρώτησαν τους παίκτες τι κάνουν όσο βρίσκονται στο σπίτι και γιατί δεν γυμνάζονται, ενώ νωρίτερα υπήρξε «παγωμάρα» με το ατύχημα ενός παίκτη.

Η Ρασέλ πήρε αμέσως τον λόγο και απάντησε πως γυμνάζεται μόνο όταν έρχεται η γυμνάστρια και δεν της άρεσε το γεγονός πως επαναλαμβανόταν συνέχεια η ίδια ερώτηση. Μίλησε και η ίδια απότομα κάτι που δεν άρεσε στους κριτές που της το επισήμαναν.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share