Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκαριστική αποχώρηση στο GNTM 3: Εκτός το μεγάλο φαβορί

Ο λόγος για τον...

27 Οκτωβρίου 2020 01:06
Σοκαριστική αποχώρηση στο GNTM 3: Εκτός το μεγάλο φαβορί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απρόσμενη αποχώρηση είχε το αποψινό επεισόδιο του GNTM 3, ακόμα και οι κριτές δήλωσαν πως στις 3 χρονιές που έχει γίνει GNTM αυτό δεν ξανά έγινε!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είχε ένα ατύχημα που του στέρησε να έχει φωτογραφία. Βρέθηκε στο πλατό χωρίς να έχουν οι κριτές κάτι να σχολιάσουν και ήταν αναμενόμενο να είναι αυτός που αναγκαστικά αποχωρεί από το παιχνίδι.

Η έκπληξη δεν ήταν μεγάλη για τον ίδιο καθώς το περίμενα, αλλά το golden pass είχε σίγουρα άλλες προσδοκίες από όλους,

Να θυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος είχε μόνο ένα κλικ από τον φωτογράφο καθώς ο Ηρακλής του έδωσε το ντισαβαντάζ, ένα κλικ που αποδείχθηκε μοιραίο.

Αυτός πήρε την καλύτερη λήψη

Στην αποψινή φωτογράφιση - δοκιμασία του GNTM 3, όπου τα μοντέλα έπρεπε να έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη, με ζητούμενο την ηρεμία και την αρμονία στην έκφραση την καλύτερη φωτογραφία είχαν ο Αιμιλιάνο και ο Δημοσθένης.

Ένας όμως ξεχώρισε από τους δύο και αυτός ήταν ο Δημοσθένης όπου δέχτηκε και την καλύτερη κριτική.

Να θυμίσουμε πως ο Δημοσθένης ήταν ένας από τους παίκτες που είχε μόνο ένα κλικ στην φωτογράφιση καθώς αυτός και ακόμα δύο παίκτες είχαν πάρει το ντισαβαντάζ από τον Ηρακλή.

Πηγή: Youweekly.gr

Έκανε το «μπαμ» η Αθηνά Οικονομάκου: Πήρε «μεταγραφή» σε άλλο κανάλι!

Το μεγάλο «μπαμ» έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία πήρε «μεταγραφή» σε άλλο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης, αφού κανονικά δεσμεύεται με τον Alpha για το «Έλα στη θέση μου».

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός αναμένεται να μπει στον τρίτο κύκλο του GNTM, έχοντας στο πλευρό της, την συνεργάτιδα της, Μαίρη Συνατσάκη, με τη «βόμβα» να έρχεται.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπη Ευτυχείτε, όταν η Έλενα Πολυκάρπου είπε «Η μία κυρία είναι παρουσιάστρια, έχει πάρει μέρος σε σόου, όπως το dancing, η άλλη είναι ηθοποιός. Η μία από τις δύο είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί, ενώ η άλλη έχει μία σχέση…».

Ενώ στη συνέχεια τόνισε «Είναι πολύ γνωστές κυρίες και θα μπουν στο GNTM στις Αρχές Νοεμβρίου και θα τις δούμε σε μία δοκιμασία όπου θα είναι και οι τέσσερις κριτές και με τον Καράβα…».

Η Κατερίνα Καινούργιου, αμέσως κατάλαβε πως πρόκειται για την Αθηνά Οικονομάκου και την Μαίρη Συνατσάκη.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share