Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

GNTM-Spoiler: Ερωτικό τρίγωνο στο ριάλιτι μόδας; (Video)

Πικάντικές αποκαλύψεις

16 Οκτωβρίου 2020 12:07
GNTM-Spoiler: Ερωτικό τρίγωνο στο ριάλιτι μόδας; (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ερωτικό τρίγωνο στο GNTM, φαίνεται πως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι μόδας που προβάλλεται μέσω του Star. Παράλληλα, θυμηθείτε εδώ τα νέα look των μοντέλων και τις αντιδράσεις τους.

Συγκεκριμένα ένα spoiler έδωσε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο Νίκος Γεωργιάδης. Πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε ότι η Μαρινέλα και ο Σήφης έχουν έρθει πολύ κοντά και το φλερτ τους θα το παρακολουθήσουμε σύντομα στα προσεχή επεισόδια.

O γνωστός δημοσιογράφος στη συνέχεια μίλησε για ένα ερωτικό τρίγωνο, καθώς δεν είναι μόνο ο Σήφης που διεκδικεί την όμορφη διαγωνιζόμενη. Το τρίτο πρόσωπο που μπαίνει ανάμεσά τους είναι ο Ηρακλής. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σήφης «πιάνει» ένα φιλί τους στην κουζίνα.

GNTM 3: Τραυματίστηκε παίκτρια - Με δεμένο χέρι εμφανίστηκε η...

Δεν ξεκίνησε καλά η μέρα για μια παίκτρια του ριάλιτι μόδας GNTM καθώς από νωρίς εμφανίστηκε με δεμένο το χέρι της. Τι της συνέβη;

Ο λόγος για την Ίριδα η οποία απ' ότι φαίνεται μετά το χθεσινό "καβγά" με το Δημήτρη Σκουλό, η ατυχία συνεχίζεται. Η Ίριδα είναι μία από τις παίκτριες που ξεχώρισαν από νωρίς και ακόμη περισσότερο στη δοκιμασία της πασαρέλας καθώς εμφανίστηκε με τις πουεντ της αφού είναι χορεύτρια.

Σε μια... προπόνηση χορού λοιπόν τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να δέσει το χέρι της με επίδεσμο αφού όπως η ίδια δήλωσε πονάει πολύ.

GNTM 3: Σοκ στο πλατό - Αποχώρησε ένα από τα φαβορί

Ένα από τα μεγάλα φαβορί αποχώρησε απόψε 12/10 από το σπίτι του GNTM 3. Είναι γένος αρσενικού και σίγουρα δεν το περίμενε κανείς εντός αλλά και εκτός του σπιτιού.

Μετά την δύσκολη φωτογράφιση που έπρεπε να βγάλουν εις πέρας οι παίκτες, ένας δεν τα κατάφερε και οι κατσαρίδες τον... «έφαγαν», με τη Βίκυ Καγιά νωρίτερα να είναι έξαλλη με παίκτρια.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πέτσα, ο οποίο είχε την χειρότερη φωτογραφία σε σύγκριση με τους υπόλοιπους μέσα στο σπίτι, ο οποίο δεν πήρε φωτογραφία.

Οι περισσότεροι μέσα στο σπίτι χάρηκαν, καθώς δεν ήταν από τους παίκτες που συμπαθούν πολλοί μέσα στο σπίτι και τα καρφιά δεν έλειψαν.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share