Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

GNTM 3: Εκτός εαυτού με παίκτρια η Βίκυ Καγιά - «Φεύγεις…»

Απίστευτο σκηνικό!

13 Οκτωβρίου 2020 00:48
GNTM 3: Εκτός εαυτού με παίκτρια η Βίκυ Καγιά - «Φεύγεις…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλη έγινε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM η Βίκυ Καγιά την ώρα της αποχώρησης. Αφορμή στάθηκε το περπάτημα μιας παίκτριας, που πήγαινε να σταθεί μπροστά στους κριτές και να την κρίνουν.

Ο λόγος για την Παρασκευή, η οποία περπάτησε λες και βρίσκεται εκτός σπιτιού, κάτι που ενόχλησε τους τέσσερις κριτές και την γύρισαν πίσω στη θέση της για να περπατήσει σωστά, ενώ νωρίτερα εκτός εαυτού βρέθηκε και ο Δημήτρης Σκουλός.

Κυρίως νευρίασε η Βίκυ Καγιά που της είπε ότι τώρα βρίσκεται στο σπίτι του GNTM και πρέπει να περπατάει σαν μοντέλο, ενώ όταν έρθει η ώρα της πασαρέλας αν συνεχίσει έτσι θα φύγει από το παιχνίδι.

Έξαλλη η Ζενεβιέβ - «Σας έχουν πάει…»

Έξαλλη έγινε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τα κορίτσια, αφού όπως είπε τα αγόρια τους έχουν πάρει τα σώβρακα.

Λίγο πριν τη φωτογράφιση, έγινε γνωστό ότι ένα ακόμη αγόρι κέρδισε την χθεσινή δοκιμασία, κάτι που εκνεύρισε την κριτή και ξέσπασε.

«Κορίτσια τι φάση; Ξυπνήστε, γιατί σας έχουν πάρει τα σώβρακα. Σε κάθε πλατό είναι νικητές και δεν το έχω πιάσει αυτό. Είστε ανταγωνιστές ή όχι; Κέρδισε μάσκα ομορφιάς και μάλιστα ο Τζουμάνης; Είναι η πρώτη χρονιά που έχω το πιο ωραίο υλικό σε πρόσωπο και σώμα στα κορίτσια και τα αγόρια πάνε καλύτερα από εσάς», είπε η Ζενεβιέβ εμφανώς εκνευρισμένη.

Πηγή: Youweekly.gr

Spoiler: Οι δύο επόμενοι παίκτες που αποχωρούν (Video)

Το φετινό Greece Next Top Model έχει ξεκινήσει δυναμικά και ήδη έχουμε δει τις πρώτες κόντρες και κλίκες μέσα στο σπίτι. Σε ότι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι, μέχρι και σήμερα έχουν αποχωρήσει οι: Χρύσα Καβράκη, Ξένια Μοτσκαλίδου και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, με τους άντρες να μένουν αλώβητοι.

Αυτό όμως μέχρι σήμερα, καθώς σύμφωνα με το «Πρωινό», τη Δευτέρα (12/10) αποχωρεί Παναγιώτης Πέτσας στη δοκιμασία «σνομπ αριστοκρατία». Όσο την Τρίτη (13/10) θα έχουμε αποχώρηση-έκπληξη!

Δείτε το βίντεο:

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share