Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

GNTM 3: Αυτό το ζευγάρι νίκησε στη δοκιμασία - Ο παίκτης που αποχώρησε

Ο λόγος για...

7 Οκτωβρίου 2020 01:13
GNTM 3: Αυτό το ζευγάρι νίκησε στη δοκιμασία - Ο παίκτης που αποχώρησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία, στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 είδαμε το ζευγάρι που κατάφερε να νικήσει και να πάρει την καλύτερη φωτογραφία αλλά και το διπλό αβαντάζ για την επόμενη φωτογράφιση.

Μπορεί πολλά ζευγάρια να κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, ένα από αυτά ωστόσο πήρε τα περισσότερα θετικά σχόλια, αν και υπήρξε και στιγμή πανικού στο πλατό.

Την καλύτερη φωτογραφία της σημερινής δοκιμασίας ζευγαριών είχαν σύμφωνα με την ομόφωνη γνώμη των κριτών ο Ηρακλής και ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, μετά από μία εξαιρετικά απαιτητική δοκιμασία, είδαμε τον παίκτη που τελικά αποχώρησε από το σπίτι καθώς είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια στην φωτογράφιση με θέμα εναλλακτικός γάμος.

Το κόσνεπτ δυσκόλεψε πολλούς παίκτες ωστόσο δύο τα κατάφεραν.

Στο τέλος, ενώπιων των κριτών βρέθηκε η Ξένια με τον Δημοσθένη και ο Παναγιώτης Πέτσας μαζί με την Ειρήνη. Τελικά από το σπίτι αποχώρησε η Ξένια, στην οποία υποσχέθηκε ο Ανδρέας πως θα πετάξει εκτός σπιτιού τον Δημοσθένη.

Πηγή: Youweekly.gr

«Πυρ» ομαδόν εναντίον της Ρασέλ - «Να της δώσω μια κλωτσιά…»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Ανδρέας δε δίστασε να «στολίσει» τη Ρασέλ, η οποία θα είναι σήμερα η παρτενέρ του για τη φωτογράφιση. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως του φαίνεται σαν να μην έχει έρθει για το μόντελινγκ αλλά για να κάνει καριέρα.

Ο Ανδρέας έδειξε πως δεν είναι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή του, ενώ οι υπόλοιποι σχολίασαν πως η Ρασέλ ζήτησε να τη βάλει ο Έντουαρντ μαζί του γιατί είναι πολύ καλό μοντέλο.

Από τη μεριά του ο Ανδρέας είπε πως δεν έχει κανένα σκοπό να γίνει μοντέλο. Μπήκε στο σπίτι για να κάνει την πλάκα της και για να γίνει διάσημη.

«Να της δώσω μια κλωτσιά…»

Λίγο πριν βγουν στη φωτογράφιση του GNTM 3 η Ρασέλ και ο Ανδρέας, οι παίκτες δεν άντεξαν και ξέσπασε εναντίον της για τις ατάκες που έλεγε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να της δώσει μία κλωτσιά.

Είναι αλήθεια πως η Ρασέλ δεν είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα μέσα στο σπίτι ωστόσο η σημερινή συμπεριφορά της στο σετ εκνεύρισε τους περισσότερους παίκτες.

Το κόνσεπτ της ήταν ο κλασικός γάμος και την περισσότερη ώρα τραγουδούσε και χόρευε. Οι παίκτες απηύδησαν και η κάμερα τους έπιασε να τη σχολιάζουν.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share