Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

GNTM 3: Πανικός στο πλατό - Η φωτογραφία που έφερε καβγά χωρίς προηγούμενο

Απίστευτος χαμός

7 Οκτωβρίου 2020 00:41
GNTM 3: Πανικός στο πλατό - Η φωτογραφία που έφερε καβγά χωρίς προηγούμενο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία φωτογραφία ήταν αρκετή για να ανεβάσει για τα καλά τους τόνους και να προκαλέσει ένα σωστό χάος μέσα στο πλατό του GNTM 3, ανάμεσα σε κριτές και παίκτες. Ο Έντουαρντ, που ήταν και αυτός που είχε το αβαντάζ σήκωσε για ακόμα μία φορά θύελλα αντιδράσεων.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής του με την Ίριδα, ο Έντουαρντ έδειξε παραπάνω ενθουσιασμό και ήταν υπερκινητικός με αποτέλεσμα να «καπελώσει» την παρτενέρ του.

Εκείνη προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη στο σετ και ξέσπασε σε κλάματα. Ο Έντουαρντ από τη μεριά του δε δίστασε να σχολιάσει πως αν έπρεπε να διαλέξει ξανά παρτενέρ θα διάλεγε τη Ρασέλ, εναντίον της οποίας νωρίτερα έπεσαν τα «πυρά».

Το σχόλιο αυτό ενόχλησε πολύ την Ίριδα και στη συνέχεια ο Άγγελος Μπράτης έβαλε στη θέση του τον Έντουαρντ ενώ το μέρος της Ίριδας πήρε και ο Ανδρέας ο οποίος στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση με την παρέα του πρώτου.

Μάλιστα κατά την είσοδο των δύο παικτών στο πλατό, ο Άγγελος Μπράτης έκανε μία παρατήρηση στον Έντουαρντ.

Ο Έντουαρντ είχε πολύ κακή διάθεση γιατί είχε καταλάβει ότι δεν λειτούργησε το αβαντάζ του ούτε το ντισαβαντάζ του με αποτέλεσμα να έχει χαθεί στις σκέψεις του.

Όταν τον κάλεσαν μπροστά οι κριτές μαζί με την Ίριδα, της έκανε μία κίνηση με το χέρι του για να περάσει δίπλα του ενώ όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια βγήκαν μπροστά χέρι χέρι.

Ο Άγγελος Μπράτης του ξεκαθάρισε πως δεν ήταν καθόλου ευγενικό αυτό που έγινε.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share