Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Άρχισαν τα «όργανα» στο σπίτι - «Είναι κομπλεξικός» - «Δεν τις μπορώ με ζαλίζουν...» (Video)

Οι πρώτες κλίκες και εντάσεις είναι γεγονός

28 Σεπτεμβρίου 2020 22:27
GNTM 3: Άρχισαν τα «όργανα» στο σπίτι - «Είναι κομπλεξικός» - «Δεν τις μπορώ με ζαλίζουν...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το πρώτο γράμμα του GNTM 3 έφτασε στο σπίτι και τα υποψήφια μοντέλα μαζεύτηκαν στο σαλόνι για να το διαβάσουν.

Αυτό όμως που διάβασαν δεν άρεσε και ιδιαίτερα καθώς η παραγωγή τους ενημέρωνε για τον πρώτο κανόνα του διαγωνισμού, που δεν είναι άλλος από το ότι άνδρες και γυναίκες θα κοιμηθούν σε ξεχωριστά δωμάτια.

Με αφορμή το διαχωρισμό των δωματίων φάνηκαν οι πρώτες κλίκες αλλά και αντιπάθειες. Με την Ίριδα να αδειάζει την Ζενεβιέβ.

Όπως ήταν αναμενόμενο ορισμένοι παίκτες ήθελαν να μείνουν στο ίδιο δωμάτιο με τους φίλους τους όμως τα σχέδια τους «χάλασαν».

«Ήταν από τις λίγες στιγμές στη ζωή μου που τα έχασα πραγματικά. Τώρα με ποιους θα πάω;» είπε λίγη ώρα αργότερα στην κάμερα της παραγωγής η Ρασέλ η οποία δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για την εξέλιξη αυτή καθώς είχε κανονίσει να μείνει στο ίδιο δωμάτιο με κάποια από τα αγόρια.

Μεταξύ άλλων, η Ρασέλ δεν έκρυψε την αντιπάθεια της για τη Λία, αφού όπως είπε δεν μπορεί να τη βλέπει γιατί της χαλάει την ημέρα.

Ανάλογο όμως ήταν και το κλίμα ανάμεσα στα αγόρια καθώς τα πάνω κρεβάτια προκάλεσαν τις πρώτες κόντρες. Μάλιστα, ο Ηρακλής δήλωσε ον camera πως δεν πρόκειται να κάνει πολύ παρέα με τον Ανδρέα αφού τον θεωρεί «κομπλεξικό».

GNTM 3: Σαρωτικές αλλαγές στο ριάλιτι μόδας - «Κάγκελο» οι διαγωνιζόμενοι (Video)

Το GNTM 3 ξεκίνησε και ήδη μία πολύ μεγάλη αλλαγή έγινε στο αγαπημένο ριάλιτι μόδας. Όπως είδαμε ωστόσο ήρθαν τα πάνω κάτω καθώς η παραγωγή αποφάσισε να κάνει μία πολύ μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι. Ενώ, ένας παίκτης του GNTM κατεβάζει το μαγιό του on camera και γίνεται το νέο viral!

Μπορεί τις δύο προηγούμενες σεζόν να είχαμε συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο intro ωστόσο φέτος η παραγωγή έβαλε μέσα στο σπίτι και αγόρια και κορίτσια οπότε έπρεπε να γίνουν μερικές σημαντικές αλλαγές.

Το τραγούδι λοιπόν άλλαξε ενώ οι παίκτες παρουσιάστηκαν και με πολύ διαφορετικό τρόπο.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share