Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

GNTM 3: «Μήπως να πας εσύ σπιτάκι σου κουκλίτσα μου;» Η Ίριδα «άδειασε» τη Ζενεβιέβ (Video)

Άρχισαν τα όργανα

28 Σεπτεμβρίου 2020 22:01
GNTM 3: «Μήπως να πας εσύ σπιτάκι σου κουκλίτσα μου;» Η Ίριδα «άδειασε» τη Ζενεβιέβ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ Μαζαρί ξύπνησαν τους 20 διαγωνιζόμενους του «GNTM 3», με κατσαρόλες και άλλα οικιακά εργαλεία, και τους είπαν να είναι έτοιμοι μέσα σε λίγα λεπτά. Όπως είδαμε ωστόσο ήρθαν τα πάνω κάτω καθώς η παραγωγή αποφάσισε να κάνει μία πολύ μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι.

Η Ίριδα ήταν η τελευταία που πήρε τη ρόμπα της και η Μαζαρί της είπε: «Είσαι πάντα τόσο αργή; Σε βλέπω νωρίς στο σπίτι σου».

Από την πλευρά της, η παίκτρια που απέκτησε το προσώνυμιο «diva», τόνισε: «Με εκνευρίζει η Ζενεβιεβ. Ήθελα να της πω "μήπως να πας εσύ στο σπιτάκι σου, κουκλίτσα μου, για να ηρεμήσουμε επειδή αυτό το σπίτι, προς το παρόν, είναι δικό μου";».

Φάνηκε αυτό που δεν έπρεπε: Παίκτης του GNTM κατεβάζει το μαγιό του on camera και γίνεται το νέο viral!

Φοβερό ζήλο επέδειξε παίκτης του GNTM στη φωτογράφιση που θα κρίνει ποιος θα μπει στο σπίτι των μοντέλων και ποιος θα μείνει εκτός έχοντας φτάσει στην πηγή.

Πρόκειται για το αγόρι που μας χάρισε την ατάκα της βραδιάς με τα καμώματά του.

Τι συνέβη; Ο ίδιος, θέλησε να κάνει το διαφορετικό στην πρώτη φωτογράφιση του παιχνιδιού, αποφασίζοντας να… κατεβάσει το μαγιό του σοκάροντας του κριτές και κυρίως τη Βίκυ Καγιά που αναφώνησε πως ο τ0λμηρός παίκτης θέλει «να μας δείξει τον Γουίλι του».

Τα γέλια ήταν πολλά, με το στιγμιότυπο να γίνεται viral σε χρόνο dt και το Twitter να παίρνει κυριολεκτικά φωτιά.

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο και την αντίδραση του Twitter στο Athensmagazine.gr:

Δημήτρης Σκουλός: Συνεχίζει να… μην τοποθετείται για την φωτογράφιση δίπλα στον άστεγο

Ο Δημήτρης Σκουλός έχει δει τις τελευταίες ώρες να έχει υπάρξει μια «χιονοστιβάδα» από σχόλια για την φωτογράφιση, που έκανε δίπλα σε άστεγο, με τον ίδιο όμως να μη διαλέγει ακόμη να τοποθετηθεί για το ζήτημα, έχοντας έρθει αυτή τη στιγμή σε πολύ δύσκολη θέση και περιμένοντας, ίσως την κατάλληλη στιγμή, όταν η σκόνη θα έχει πέσει.

Η σχετική φωτογραφία είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τον κριτή του GNTM να έρχεται, φυσικά, στο επίκεντρο της προσοχής και να συγκεντρώνει αρκετά «πυρά» από το κοινό περί ευαισθησίας, αν και ορισμένοι παρουσιαστές τον υπερασπίστηκαν, με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει στη σημερινή (23/9) εκπομπή της, ότι μπορεί να είναι κατά κύριο λόγο λάθος της παραγωγής, ενώ η Φαίη Σκορδά χθες (22/9) είχε επισημάνει, εν μέρει ορθώς, ότι ελάχιστοι συνάνθρωποί μας δείχνουν πραγματική ευαισθησία σε όσους έχουν ανάγκη.

Υπήρξαν και φωνές σαν του Γρηγόρη Γκουντάρα, ασφαλώς, ο οποίος αντέτεινε πως ο Σκουλός έχει τέτοιο μέγεθος, που θα μπορούσε να ζητήσει να μη γίνει σε εκείνο το σημείο και δίπλα στον άστεγο η φωτογράφιση. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα ατόπημα, για το οποίο ο φωτογράφος θα έπρεπε να έχει δώσει κάποια πειστική απάντηση και δεν το έχει κάνει ακόμη.

Μετά το τηλεφώνημα της Σκορδά, που… δεν τον βρήκε εύκαιρο, η κάμερα του Open τον περίμενε, χωρίς όμως εκείνος να σταματήσει να κάνει κάποια δήλωση. Κανείς δε γνωρίζει για ποιο λόγο έχει αποφασίσει να διατηρήσει… σιγήν ιχθύος, καθώς μπορεί να έχει στο μυαλό του να σχολιάσει το γεγονός εν ευθέτω χρόνω, αλλά όσο δεν τοποθετείται, τότε τόσο πιο δύσκολο το κάνει για τον εαυτό του, καθώς η πολιτική του μη σχολιασμού, που ακολουθεί προς το παρόν, είναι πολύ λογικό να ερμηνευθεί εναντίον του.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share