Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Σαρωτικές αλλαγές στο ριάλιτι μόδας - «Κάγκελο» οι διαγωνιζόμενοι (Video)

Σοκ

28 Σεπτεμβρίου 2020 21:19
GNTM 3: Σαρωτικές αλλαγές στο ριάλιτι μόδας - «Κάγκελο» οι διαγωνιζόμενοι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το GNTM 3 ξεκίνησε και ήδη μία πολύ μεγάλη αλλαγή έγινε στο αγαπημένο ριάλιτι μόδας. Όπως είδαμε ωστόσο ήρθαν τα πάνω κάτω καθώς η παραγωγή αποφάσισε να κάνει μία πολύ μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι. Ενώ, ένας παίκτης του GNTM κατεβάζει το μαγιό του on camera και γίνεται το νέο viral!

Μπορεί τις δύο προηγούμενες σεζόν να είχαμε συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο intro ωστόσο φέτος η παραγωγή έβαλε μέσα στο σπίτι και αγόρια και κορίτσια οπότε έπρεπε να γίνουν μερικές σημαντικές αλλαγές.

Το τραγούδι λοιπόν άλλαξε ενώ οι παίκτες παρουσιάστηκαν και με πολύ διαφορετικό τρόπο.

GNTM 3: Αυτά είναι τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια που μπαίνουν στο σπίτι

To δεύτερο και τελευταίο bootcamp του GNTM 3 έφτασε στο τέλος του και οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν και κέρδισαν τους κριτές θα μπουν και στο σπίτι!

Μετά από μια φωτογράφιση που είχε πολλές ανατροπές καθώς πολλοί ενθουσίασαν και άλλοι απογοήτευσαν, η ώρα έφτασε και οι κριτές ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν ποια είναι τα 10 κορίτσια και ποια τα 10 αγόρια που τα κατάφεραν και πέρασαν στο σπίτι του GNTM 3!

Πολλά φαβορί μπήκαν στο παιχνίδι αλλά έμεινα εκτός και πολλοί παίκτες που δεν είχαν το κάτι παραπάνω, ενώ μια απίστευτη ατάκα είπε η Βίκυ Καγιά!

GNTM 3: Εκτός εαυτού με παίκτη η Ζενεβιέβ - «Πρόσεχε τι λες…»

Λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση του GNTM 3, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ρώτησε τους διαγωνιζόμενους αν είναι όλα εντάξει με τα μαγιό που φορούσαν. Ένας από αυτούς όμως, έκανε το… λάθος να παραπονεθεί.

«Με τα μαγιό κανένα πρόβλημα;», ρώτησε αρχικά η Ζενεβιέβ κι ένας διαγωνιζόμενος παραπονέθηκε για το μαγιό του: «Εμένα μου είναι λίγο στενό».

«Μια χαρά εγώ το βρίσκω. Παιδιά, νούμερο ένα κανόνας είναι ότι δεν σχολιάζουμε ποτέ το ρούχο. Το φοράμε και κάνουμε τη δουλειά», είπε ο Γιώργος Καράβας, ενώ η Ζενεβιέβ φανερά εκνευρισμένη πρόσθεσε: «Εντάξει; Να προσέχουμε τι λέμε μπροστά στους πελάτες».

«Όταν πρωτοφόρεσα το μαγιό μου, ένιωσα ότι από πίσω δεν έχω τίποτα. Και γύρισα και το είπα αυτό στη Ζενεβιέβ και το είπε λίγο για να με πικάρει, αλλά την αγαπώ», είπε ο διαγωνιζόμενος.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share