Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

GNTM 3: Τέσσερα «ναι» για τον 18χρονο Κωνσταντίνο που... «μυρίζει πούδρα» όπως είπε η Ζενεβιέβ (Video)

Κέρδισε το ναι από τους κριτές

14 Σεπτεμβρίου 2020 22:39
GNTM 3: Τέσσερα «ναι» για τον 18χρονο Κωνσταντίνο που... «μυρίζει πούδρα» όπως είπε η Ζενεβιέβ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άρωμα νεανικότητας έφερε, τη Δευτέρα (14/09), στο «GNTM 3» ο 18χρονος Κωνσταντίνος και εντυπωσίασε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία του είπε πως «μυρίζει πούδρα». Επίσης, ο 22χρονος Παναγιώτης κατάφερε να «μαγέψει» τη Ζενεβιέβ η οποία χρειάστηκε να ακούσει μόνο το όνομά του για να του δώσει το ναι!

Ο νεαρός, μόλις αποφοίτησε από το Λύκειο, και ανέφερε πως ασχολείται με το μόντελινγκ απ' όταν ήταν έξι μηνών, αλλά έκανε παύση κατά τη διάρκεια της εφηβείας του επειδή πήρε 30 κιλά, τα οποία κατάφερε και έχασε.

Η Βίκυ Καγιά τον χαρακτήρισε ως «diverse» («διαφορετικό») και φυσικά ο συμμετέχων απέσπασε ομόφωνα το «ναι» των κριτών και πέρασε στην επόμενη φάση.

GNTM 3: Αυτός είναι ο εκατομμυριούχος που... έριξε τα σαγόνια των κριτών

Στο επεισόδιο της Τρίτης (8/9) στο GNTM 3, αρκετοί ήταν οι παίκτες που προκάλεσαν εντύπωση κι ένας από αυτούς ήταν ο εκατομμυριούχος, ο οποίος παρουσιάστηκε στους κριτές και έκανε τα σαγόνια τους... να πέσουν, μόλις τους αποκάλυψε την ιστορία του.

Ο λόγος για τον Ντάμιαν Προσαλένδη (Damian Prosalendis) από την Κέρκυρα, ο οποίος αποκάλυψε στη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και την Ζενεβιέβ Μαζαρί, ότι έγινε εκατομμυριούχος σε ηλικία μόλις 20 ετών, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες στιγμές του επεισοδίου.

Η ιστορία του είναι συγκλονιστική, καθώς η ζωή του δεν ήταν πάντα εύκολη. Μεγαλώνοντας μέσα στη φτώχεια, ο Ντάμιαν κατάφερε από σχεδόν άστεγος να ιδρύσει τη δική του επιχείρηση σε διάστημα λιγότερο από δύο χρόνια και να βγάλει το πρώτο του εκατομμύριο.

Στα 18 του έφυγε για σπουδές και έζησε σε ένα μικρό διαμέρισμα, χωρίς μπάνιο και έπιπλα, ενώ κοιμόταν σε ένα στρώμα που βρήκε στα σκουπίδια, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα του Forbes, το οποίο έκανε αφιέρωμα στον 20χρονο τότε αυτοδημιούργητο επιχειρηματία.

Αρχικά, ζούσε μόνο με 200 ευρώ το μήνα, τα οποία διέθετε για ενοίκιο, φαγητό και τα απαραίτητα έξοδά του, ωστόσο, το ποσό αυτό δεν έφτανε και στη συνέχεια αναγκάστηκε να μετακομίσει με τη σύντροφό του προκειμένου να μην μείνει άστεγος.

Τότε δεν γνώριζε ακριβώς τι ήθελε να κάνει και επικεντρώθηκε στο διάβασμα, ενώ περνούσε τις ώρες του μελετώντας βίντεο και webinars προκειμένου να μάθει πώς να γίνει επιχειρηματίας.

Αφού ανακάλυψε το πάθος του, άρχισε να εργάζεται μόνος του και σε λιγότερο από 8 μήνες έφτασε σε σημείο να βγάζει 5.000 δολάρια το μήνα. Σαν άλλος Μαρκ Ζάκερμπεργκ, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη σχολή του, όπου σπούδαζε Χημική Μηχανολογία και να επικεντρωθεί στο δημιούργημά του: μια διαφημιστική εταιρεία.

Στα 19 του, ο Ντάμιαν ίδρυσε τη δική του συμβουλευτική εταιρεία. Μέσα σε δυο χρόνια, ίδρυσε τρεις εταιρείες στις ΗΠΑ, αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας: η μία ειδικεύεται στο eCommerce και το digital marketing, η δεύτερη ανήκει στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και λειτουργεί από το Shopify και το Amazon, ενώ η τρίτη είναι στο χώρο των media και των εκδόσεων.

Πρόκειται για τον νεαρότερο αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο της ψηφιακής εποχής στην Ελλάδα.

Την επιτυχία του αποδίδει στις ατέλειωτες ώρες διαβάσματος, αλλά και στην κοπέλα του, η οποία τον στήριξε στο νέο του τότε εγχείρημα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Forbes από το 2017, ο Ντάμιαν Προσελάνδης ίδρυσε τρεις εταιρείες και έγραψε δύο βιβλία.

Με πείσμα, θέληση και σκληρή δουλειά, κατάφερε αυτό που λίγοι έχουν πετύχει επαγγελματικά, ενώ σήμερα, πήρε την απόφαση να δοκιμάσει και στο χώρο του μόντελινγκ συμμετέχοντας στο GNTM 3. Μάλιστα, κατάφερε να εντυπωσιάσει αρκετά τους κριτές ώστε να λάβει τέσσερα «ναι» και να περάσει στην επόμενη φάση του Bootcamp.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share