Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

GNTM 3: O 22χρονος που «μάγεψε» τη Ζενεβιέβ (Video)

Έμεινε άφωνη

14 Σεπτεμβρίου 2020 22:12
GNTM 3: O 22χρονος που «μάγεψε» τη Ζενεβιέβ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι auditions για τον 3ο κύκλο του GNTM, συνεχίζονται όπως και οι ανατροπές! O 22χρονος Παναγιώτης κατάφερε να «μαγέψει» τη Ζενεβιέβ η οποία χρειάστηκε να ακούσει μόνο το όνομά του για να του δώσει το ναι! Ενώ, θυμηθείτε τον εκατομμυριούχο που... έριξε τα σαγόνια των κριτών.

Ο Δημήτρης Σκουλός ρώτησε το όνομά του και μόλις είπε Παναγιώτης, η Ζενεβιέβ φώναξε «Παναγιώτης;» και πάτησε αμέσως το ναι! Δηλώνει ελεύθερος αλλά και… ήσυχος: «Εγώ θα είμαι ήσυχος, οι κοπέλες δε ξέρω!».

GNTM: "Σιγά μη με γνωρίσουν με περούκα"- Ο Ηρακλής λύγισε το Twitter!

GNTM: Η είσοδος του Ηρακλή λύγισε το Twitter με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν και το διαδίκτυο να τον χρίζει από τώρα μεγάλο νικητή!

Για ακόμα μια νύχτα και πριν σχολιάσουν το Big Brother, οι χρήστες του Twitter έδωσαν ρέστα με το GNTM και στάθηκαν ιδιαίτερα στον Ηρακλή και την ανεπανάληπτη γοητεία του!

Το Athensmagazine.gr συγκέντρωσε τα πιο επικά σχόλια στο διαδίκτυο και σας τα παρουσιάζει παρακάτω! Δείτε τα και κλάψτε

GNTM 3: Η οντισιόν της Στέλλας και του Γιάννη που δίχασε την κριτική επιτροπή

Μια απίστευτη ανατροπή είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3. Ένα ζευγάρι περπάτησε στην πασαρέλα των κριτών, ωστόσο την κοπέλα την έκοψαν. Βέβαια, ο Σκουλός τους επιφύλασσε μια έκπληξη.

Όλα ξεκίνησαν από τον Γιώργο Καράβα. Η Στέλλα πήγε για τις πρώτες λήψεις της και μίλησε για τον σύντροφό της από τον οποίο συνοδευόταν. Όταν τον είδε ο coach, τρελάθηκε και του είπε να μπει να διαγωνιστεί και εκείνος γιατί το έχει.

Και έτσι και έγινε, αφού οι κριτές τον πέρασαν με 4 «ναι». Ωστόσο, η Στέλλα κόπηκε.

Όταν βγήκαν όμως έξω, ο Δημήτρη Σκουλός τους κάλεσε και πάλι μέσα και της έδωσε wild card. Δείτε ωστόσο και την τσιγγάνα που ξετρέλανε τους κριτές με την ομορφιά της, αφού μοιάζει με την Μουλάν.

Δείτε την οντισιόν του Γιάννη και της Στέλλας:

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share