Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ανατροπή με το GNTM - Μπαίνουν άνδρες στο ριάλιτι

Ακόμα μια αλλαγή

14 Μαΐου 2020 23:20
Ανατροπή με το GNTM - Μπαίνουν άνδρες στο ριάλιτι

Το GNTM με άνδρες στο σπίτι ήρθε και στην Ελλάδα, όπως βλέπουμε στο νέο τρέιλερ από το STAR. Τεράστια ανατροπή που δεν την περίμενε κανείς.

Οι αλλαγές είναι πολλές και μιλάμε για ένα νέο ριάλιτι, μιας και μπορεί να προσθέτονται άνδρες στο σπίτι, ωστόσο αποχωρούν παλιοί κριτές, δεδομένου ότι η Ηλιάνα Παπαγερωγίου υπέγραψε με τον ΣΚΑΙ, μετά την αποχώρηση και της Έλενας Χριστοπούλου. Ακούγονται πολλά για το ποια θα πάρει την θέση της, και αυτή που θα δείτε εδώ είναι μια υποψήφια.

Η ανακοίνωση του STAR για το επόμενο GNTM με αγόρια

"Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls!
Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling.
Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;"

"Βόμβα" από την Δούκισσα Νομικού για το GNTM

Το όνομα της Δούκισσας Νομικού ακούγεται για την παρουσίαση γνωστού προγράμματος του Star αλλά και για την κριτική επιτροπή του GNTM, από όπου όπως όλα δείχνουν θα απουσιάζει φέτος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία υπέγραψε με το ΣΚΑΙ.

Τι είπε όμως η ίδια η Δούκισσα Νομικού για τις φήμες που την θέλουν να έχει συνομιλίες για το ριάλιτι μοντέλων, αλλά και για το Dancing With the Stars; Η ίδια μίλησε σε live που έκανε ο Χάρης Λεμπιδάκης και είπε μερικά πράγματα για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

"Δε με τρώει η επιστροφή στον χώρο της τηλεόρασης. Αλλά είναι η δουλειά μου. Νομίζω κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Δεν είπα ποτέ ότι έκλεισε ο κύκλος. Μια άνω τελεία έβαλα. Το ήξερα πάντα πως θα το κάνω αυτό, όταν κάνω οικογένεια [...] Δε θα πω κάτι συγκεκριμένο. Γιατί ειλικρινά νιώθω πως είμαστε πολύ πιεσμένοι από όλα αυτά που συμβαίνουν και όλη αυτή την κατάσταση. Ο Σεπτέμβρης είναι μακριά ακόμα. Θα δούμε, θα δούμε" ήταν τα λόγια της. Πάντως για την θέση της κριτικής επιτροπής του GNTM ακούγεται έντονα και ένα άλλο πρόσωπο, αυτό του μοντέλου Ροζίτας Γεωργίου. Δείτε εδώ ποια είναι. Όσα δεν ξέρατε για την καλλονή.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share