Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Βόμβα" από την Δούκισσα Νομικού για το GNTM

Δείτε τι είπε

13 Μαΐου 2020 17:12
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το όνομα της Δούκισσας Νομικού ακούγεται για την παρουσίαση γνωστού προγράμματος του Star αλλά και για την κριτική επιτροπή του GNTM, από όπου όπως όλα δείχνουν θα απουσιάζει φέτος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία υπέγραψε με το ΣΚΑΙ.

Τι είπε όμως η ίδια η Δούκισσα Νομικού για τις φήμες που την θέλουν να έχει συνομιλίες για το ριάλιτι μοντέλων, αλλά και για το Dancing With the Stars; Η ίδια μίλησε σε live που έκανε ο Χάρης Λεμπιδάκης και είπε μερικά πράγματα για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

"Δε με τρώει η επιστροφή στον χώρο της τηλεόρασης. Αλλά είναι η δουλειά μου. Νομίζω κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Δεν είπα ποτέ ότι έκλεισε ο κύκλος. Μια άνω τελεία έβαλα. Το ήξερα πάντα πως θα το κάνω αυτό, όταν κάνω οικογένεια [...] Δε θα πω κάτι συγκεκριμένο. Γιατί ειλικρινά νιώθω πως είμαστε πολύ πιεσμένοι από όλα αυτά που συμβαίνουν και όλη αυτή την κατάσταση. Ο Σεπτέμβρης είναι μακριά ακόμα. Θα δούμε, θα δούμε" ήταν τα λόγια της. Πάντως για την θέση της κριτικής επιτροπής του GNTM ακούγεται έντονα και ένα άλλο πρόσωπο, αυτό του μοντέλου Ροζίτας Γεωργίου. Δείτε εδώ ποια είναι. Όσα δεν ξέρατε για την καλλονή.

Δούκισσα Νομικού: Δεν γίνεται να συμβαίνει! Η γιαγιά της φαίνεται πιο νέα και από την ίδια!

Η γιαγιά της Δούκισσας Νομικού φαίνεται πιο νέα και από την ίδια!

Οι πιο τρυφερές στιγμές είναι αυτές που περνάμε με την οικογένειά. Η Δούκισσα μάλιστα απαθανάτισε μία από αυτές και μας έκανε να αναφωνήσουμε.

Η παρουσιάστρια που περιμένει το πρώτο της παιδί, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τις γυναίκες της ζωής της. Την μητέρα της και τη γιαγιά της.

Η Δούκισσα Νομικού που επισκέφτηκε το πατρικό της χθες, γύρισε την κάμερα του κινητού και έβγαλε μια σέλφι τρεισήμισι γενεών όπως έγραψε: «Η γιαγιάκα μου η Αλέκα, με την κόρη της, την εγγονή της και το… δισέγγονο που έρχεται .3(μιση) γενιές μαζί».

Αν και γνωρίζαμε την μητέρα της Δούκισσας, δεν είχαμε ξαναδεί την εξίσου όμορφη γιαγιά της. Η απόδειξη ότι η γοητεία και ομορφιά είναι κληρονομική, βρίσκεται σε αυτή τη φωτογραφία.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share