Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM - highlights: Η πασαρέλα στο Μιλάνο και η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς!

Όσα είδαμε χθες!

17 Δεκεμβρίου 2019 09:43
GNTM - highlights: Η πασαρέλα στο Μιλάνο και η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς!

Για ακόμη μια ημέρα σας έχουμε όλα τα highlights για το GNTM. Για ποιο λόγο έβαλε τα κλάματα η Κάτια στο χθεσινό επεισόδιο και γιατί η Ζενεβιέβ εξοργίστηκε.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του Star η τελική πεντάδα ταξίδεψε στο Μιλάνο και οι διαδικασίες για τον τελικό ξεκίνησαν.

Τα κορίτσια έπρεπε να κάνουν πασαρέλα με ρούχα υψηλής ραπτικής αλλά και να φτιάξουν το δικό τους άρωμα με όνομα και slogan.

Την καλύτερη φωτογραφία πήρε η Άννα Μαρία, ενώ η Χαρά ήταν αυτή που αποχώρησε ένα βήμα πριν τον τελικό.

Τα κορίτσια ταξιδεύουν και η Ζενεβιέβ εξοργίζεται! "Θα ταξιδέψω με αυτά.."

Τα κορίτσια του GNTM ταξιδεύουν Μιλάνο και η Ζενεβιέβ εξοργίζεται! "Θα ταξιδέψω με αυτά εγώ;" Η ίδια θέλοντας να κλείσει τα δωμάτια στα κορίτσια δεν άντεξε με τις τρέλες τους!

Και ενώ η Μαρία δέχτηκε να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με την Κάτια, αναφέροντας πως θα κοιμηθεί με την "σιχαμένη o ηλίθιος", η Ζενεβιέβ τα παίρνει στο κρανίο με τα κορίτσια, καθώς δεν μπορούν να μείνουν ψύχραιμες!

Και αφού αναρωτήθηκε πως θα "πετάξει" μαζί τους, τελικά το έκανε!

Για όσες δεν το ξέρουν, αυτή είναι η ηλικία της! Θα σας πέσουν τα μαλλιά!



Έβαλε τα κλάματα η Κάτια μπροστά σε όλους! Τι ήταν αυτό που την συγκίνησε;

Δεν άντεξε η Κάτια και έβαλε τα κλάματα μπροστά σε όλους! Τι ήταν αυτό ωστόσο που την συγκίνησε και την έκανε να "σπάσει" στην κάμερα του GNTM;

Τα κορίτσια βρέθηκαν στον χώρο της Φιορέλα, η οποία έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως, και συνομιλώντας μαζί της, η Κάτια ξεσπά!

Όταν την ρώτησαν τι συνέβη, η ίδια απάντησε, «Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Δεν είναι τώρα που άκουσα τα ονόματα (των σχεδιαστών). Γενικά όλη η μέρα έχει πάρα πολλά και αυτό είναι το πικ της μου φαίνεται».

"Πάγωσαν" τα κορίτσια με την ανακοίνωση της αποχώρησης! "Εγώ δεν φεύγω, θα πάω τελικό..."

Εγώ δεν φεύγω, θα πάω τελικό. Θα το απολαύσω σαν ακόμη μια δοκιμασία". "Πάγωσαν" τα κορίτσια του GNTM με την ανακοίνωση της αποχώρησης από τους κριτές!

Και ενώ τα κορίτσια περνάνε καλά, δοκιμάζουν ρούχα, μιλάνε με σχεδιαστές μόδας και ζουν τη ζωή του Μιλάνου, έρχονται οι κριτές και τους κόβουν τα πόδια!

Ενώ περίμεναν να πάνε για ακόμη μια χαλαρή βόλτα, τους ανακοινώθηκε πως μετά την δοκιμασία θα αναγκαστεί μια από αυτές να αποχωρήσει.

Τα σχόλια έπεσαν "βροχή" με την κάθε μία ξεχωριστά να δηλώνει πως δεν θέλει να φύγει "Μας έφεραν στο Μιλάνο για να μας διώξουν;"



 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share