Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

GNTM: Η ανακοίνωση της αποχώρησης που σόκαρε τα μοντέλα!

"Κόκκαλο" όλες τους!

16 Δεκεμβρίου 2019 23:49
GNTM: Η ανακοίνωση της αποχώρησης που σόκαρε τα μοντέλα!

"Εγώ δεν φεύγω, θα πάω τελικό. Θα το απολαύσω σαν ακόμη μια δοκιμασία". "Πάγωσαν" τα κορίτσια του GNTM με την ανακοίνωση της αποχώρησης από τους κριτές!

Και ενώ τα κορίτσια περνάνε καλά, δοκιμάζουν ρούχα, μιλάνε με σχεδιαστές μόδας και ζουν τη ζωή του Μιλάνου, έρχονται οι κριτές και τους κόβουν τα πόδια!

Ενώ περίμεναν να πάνε για ακόμη μια χαλαρή βόλτα, τους ανακοινώθηκε πως μετά την δοκιμασία θα αναγκαστεί μια από αυτές να αποχωρήσει.

Τα σχόλια έπεσαν "βροχή" με την κάθε μία ξεχωριστά να δηλώνει πως δεν θέλει να φύγει "Μας έφεραν στο Μιλάνο για να μας διώξουν;"

GNTM: H "προκλητική" φωτογράφηση με μαγιό και η ατάκα "φωτιά" της Μαρίας!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, τα κορίτσια έκαναν μία τολμηρή φωτογράφιση, ωστόσο αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις, ήταν χωρίς αμφιβολία η επική ατάκα τις Μαρίας για τον τρόπο της με τους άντρες! «Έτσι κολλάνε μαζί μου»!

Ανά καιρούς κυκλοφορούν διάφορα spoiler για την νικήτρια ή για την παίκτρια που θα αποχωρήσει, η τελευταία είδηση που κυκλοφόρησε αφορά τους μισθούς που λαμβάνουν οι παίκτριες

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τη Ζενεβιέβ να "εισβάλει" στο σπίτι των κοριτσιών και να τις ενημερώνει για τη δοκιμασία επιβράβευσης τους.


Συγκεκριμένα, τα κορίτσια φόρεσαν εντυπωσιακά κοσμήματα και βούτηξαν στην πισίνα με αισθησιακό βλέμμα. Η Μαρία που δε τα κατάφερε και τόσο καλά, δέχθηκε μία συμβουλή από την Ζενεβιέβ ως προς το πώς να κοιτάζει το φακό και τότε "πέταξε" την πιο επική ατάκα!

GNTM: Που έδωσε το disavantage η Μαρία!

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του GNTM, η Μαρία κλήθηκε να αξιοποιήσει το disavantage της και το έδωσε σε αυτή την κοπέλα! Ο λόγος πίσω από την επιλογή της συζητήθηκε αρκετά από τους κριτές!

Η Μαρία ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας και έτσι όπως κάθε βδομάδα της δόθηκε ένα πλεονέκτημα εις βάρος των υπολοίπων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, σήμερα κορίτσια κλήθηκαν να γυρίσουν ένα διαφημιστικό για ένα λάδι και η κάθε παίκτρια είχε στην ευχέρειά της δύο προσπάθειες. Η Μαρία ωστόσο είχε την επιλογή να δώσει το όνομα μίας κοπέλας η οποία θα είχε μόνο μία προσπάθεια.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Μαρία ξεσπά κατά μίας από τις "FF" μιας και πολύ πρόσφατα τα είχε βάλει με την Κάτια.

Η παίκτρια που επέλεξε δεν ήταν άλλη από την Κωνσταντίνα ενώ ο λόγος που έδωσε φάνηκε να μην πείθει ιδιαίτερα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Μαρία εξήγησε πως ήθελε να αγχώσει την Κωνσταντίνα, η οποία βρέθηκε στις τρεις χειρότερες την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Ροή ειδήσεων

Share