Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

GNTM: Η Μαρία έκανε έξαλλους τον Δημήτρη Σκουλό και την Ζενεβιέβ!

! Η συμπεριφορά της τους εκνεύρισε!

18 Νοεμβρίου 2019 23:40
GNTM: Η Μαρία έκανε έξαλλους τον Δημήτρη Σκουλό και την Ζενεβιέβ!
Follow us on Google News

Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός την «είπαν» στην Μαρία στο σημερινό επεισόδιο του GNTM. Η συμπεριφορά της ήταν αυτή που τους εκνεύρισε GNTM: Αυτή κέρδισε το έπαθλο επιβράβευσης! Με ποια το μοιράστηκε;

Παρότι η Ζενεβιέβ έχει στη Μαρία μία σχετική αδυναμία για το στιλ της, δεν μπορούσε παρά να της την «πει» για τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους δοκιμασίας.

Η Μαρία μπήκε στο σετ με «ανώριμο» τρόπο με αποτέλεσμα αυτό να μην τους αρέσει καθώς είναι αντιεπαγγελματικό, με αποτέλεσμα να την «στήσουν» στον τοίχο.

Ωστόσο, η Μαρία φαίνεται πως σήμερα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!

Στην πρώτη δοκιμασία πέταξε μια απίστευτη ατάκα για τον σύντροφο της Χαράς, Μπουράκ Χακί
Στην δοκιμασία επιβράβευσης, τα κορίτσια μεταμφιέστηκαν σε 50s νοικοκυρές και κλήθηκαν να πουλήσουν, ασυνήθιστες συσκευές μαγειρικής.

«Έτοιμο το ντολμαδάκι και αν δεν αρέσει στον άντρα σας να του κάτσει στο λαιμό», είπε η Χαρά, κάνοντας όλες τις κοπέλες να πέσουν κάτω από τα γέλια.

GNTM: Παίκτης από το Master Chef μαγείρεψε για τον Μπράτη και τις παίκτριες

Ποιος παίκτης του MasterChef μαγείρεψε για τον Μπράτη και τις παίκτριες στο GNTM; Τον είδαμε και παραλίγο να μην τον αναγνωρίσουμε. GNTM: Η δοκιμασία που δεν περίμενε καμία! Πήγαν στην κουζίνα του Πάνου Ιωαννίδη και έγινε χαμός!

Ένα πολύ όμορφο δείπνο σε εστιατόριο πολυτελείας κέρδισε στη δοκιμασία επιβράβευσης η Κάτια, παίρνοντας μαζί της την Ασημίνα.

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του MasterChef τους παρουσίασε τα γευστικά πιάτα που είχε ετοιμάσει για την νικήτρια της δοκιμασίας, μιας και είναι ο σεφ του εστιατορίου.

Ο λόγος φυσικά για τον Σάββα Ληχανίδη.

GNTM: Αυτή κέρδισε το έπαθλο επιβράβευσης! Με ποια το μοιράστηκε;

Αυτή είναι η νικήτρια της δοκιμασίας επιβράβευσης σήμερα στο GNTM. Ποια πήρε μαζί της και ποιον συνάντησαν στην έξοδο τους; GNTM: Παίκτριες στα μαχαίρια για χάρη ενός άνδρα! Τα έφτιαξε με τον πρώην της!

Ένα ιδιαίτερο διαφημιστικό γύρισαν τα κορίτσια, όπου έπρεπε να μαγειρέψουν με 50s look στην κουζίνα του Πάνου Ιωαννίδη.

Η Κάτια ήταν εκείνη που κατάφερε να πουλήσει καλύτερα το προϊόν της και κέρδισε. Μαζί της στο εστιατόριο που γευμάτισε επέλεξε να πάρει την Ασημίνα.

Ωστόσο, δεν πήγαν μόνες τους καθώς η έκπληξη που τους περίμενε ήταν ο Άγγελος Μπράτης!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share