Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM: Παίκτριες στα μαχαίρια για χάρη ενός άνδρα! Τα έφτιαξε με τον πρώην της!

Τι συνέβη;

18 Νοεμβρίου 2019 14:34
GNTM: Παίκτριες στα μαχαίρια για χάρη ενός άνδρα! Τα έφτιαξε με τον πρώην της!

Στο περσινό GNTM ήταν κολλητές και δύο από τα τρία μέλη της τριάδας φωτιάς. Φέτος όμως πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει για την σχέση τους, αφού δεν μιλάνε πια. Τι συνέβη μεταξύ της Εύης Ιωαννίδου και τηνς Μικαέλας Φωτιάδη;

Δείτε επίσης: GNTM: Την θυμάστε; Έγινε μανούλα πρώην παίκτρια του παιχνιδιού! (Photos)

Ο λόγος λοιπόν, είναι ένας άντρας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ πρωινής εκπομπής η Εύη Ιωαννίδου έβγαινε με γνωστό επιχειρηματία. Εκείνος, όμως, οταν γνώρισε τη Μικαέλα σταμάτησε να βγαίνει με την Εύη.

Όταν η Μικαέλα Φωτιάδη χώρισε προσπάθησε να την προσεγγίσει ερωτικά και εκείνη ενέδωσε. Η Μικαέλα, λοιπόν, έχει σχέση με πρώην σύντροφο της Εύης Ιωαννίδου!

Ζευγάρι ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Εύη Ιωαννίδου; Αποκάλυψη βόμβα!

Η Εύη Ιωαννίδου γιόρτασε εχθές τα γενέθλια της, και είναι πλέον 24 χρονών. Από την γιορτή έλειπαν γνωστοί γνώριμοι, όπως οι φίλες της από την τριάδα φωτιά του περσινού GNTM, κάτι που ενόχλησε φανερά την Μέγκι Ντριο. Πάνω στην απογοήτευση της, της ξέφυγε στο πλατό της εκπομπής του Open, "Ευτυχείτε", ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) και η Εύη Ιωαννίδου είχαν ένα φλέρτ μεταξύ τους!

Δείτε επίσης: ''Δεν ήταν ο Ντάνος ο λόγος για να πάει καλύτερα το Τατουάζ'' - Ποια συμπρωταγονίστρια του τον αδειάζει;

Σαν βόμβα έσκασε η αποκάλυψη και άφησε άφωνο και το πλατό, που έσπευσε να την επιβεβαιώσει. Η ίδια το διόρθωσε, μετά την παρέμβαση της Κατερίνας Καινούργιου, λέγοντας ότι δεν είχαν σχέση και απλά έκαναν παρέα. Σίγουρα υπήρχε ένα φλέρτ μεταξύ τους όμως, και εξηγούνται και κάποιες κοινές τους εμφανίσεις.

Η Εύη Ιωαννίδου έκανε επίσης στο παρελθόν μια συνεργασία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που είδαμε στο video clip του Κώστα Αγέρη. Τα γυρίσματα του έγιναν στην Τουρκία και όπως είπε είχε προτάσεις για τούρκικη σειρά!

Πάντως οι δυό τους φαίνεται να είναι πολύ κόντα και να επιβεβαιώνονται τα λόγια της Μέγκι!

GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου αδειάζει την τριάδα φωτιά! - Η απίστευτη ατάκα και ο λόγος που δεν μιλάνε πια!

Μπορεί η Εύη Ιωαννίδου να υπήρξε μαζί με τη Μέγκι Ντρίο και τη Μικαέλα Φωτιάδη η λεγόμενη «τριάδα της φωτιάς» στο GNTM όμως πλέον, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν δίστασε να αδειάσει τις άλλοτε φίλες της κανονικά!

Η ίδια αποκαλύπτει ότι καθεµιά έχει χαράξει τον δρόµο της και δεν έχουν καµία πλέον επικοινωνία µεταξύ τους.

«Με τη Μέγκι και τη Μικαέλα δεν µιλάµε πλέον. ∆εν ήταν ψεύτικη η φιλία, αλλά δεν υπήρχε διάρκεια. Η καθεµία τώρα είναι για τον εαυτό της», δηλώνει µε απόλυτη ειλικρίνεια.

Οσον αφορά, δε, τα προσωπικά της, φαίνεται πως κάτι υπάρχει, αφού το αποκάλυψε η ίδια: «Φλερτάρω όµορφα και δεν θέλω να έχω κανένα άγχος για να βρω κάτι. Ο,τι είναι να έρθει, ας έρθει.

Μετά το ριάλιτι έχουν αυξηθεί οι θαυµαστές, αλλά πάντα ήµουν επιλεκτική», δηλώνει όλο νόηµα στο «Secret».

GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου,η νέα της ζωή στο Milano και ο Οίκος Armani!

Tην γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, ενώ την μάθαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Ήταν ένας δυνατός χαρακτήρας με κύριο στόχο να πάρει το χρηματικό έπαθλο, αλλά και το συμβόλαιο και να ανοίξει τα φτερά της στον χώρο της μόδας.

Μπορεί αυτό να μην το κατάφερε, ωστόσο δεν ξέχασε το όνειρό της. πριν από λίγο καιρό ταξίδεψε στο Μιλάνο όπου πέρασε από πολλά casting, ένα από αυτά ο οίκος Armani οι οποίοι κατενθουσιάστηκαν με την Εύη Ιωαννίδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, είναι πολύ ικανοποιηµένη από τα αποτελέσµατα του ταξιδιού της και ετοιµάζεται να ταξιδέψει ξανά στον ίδιο προορισµό.

«Στα άµεσα σχέδιά µου είναι να εγκατασταθώ µόνιµα στο Μιλάνο και να εργαστώ ως µοντέλο. Θέλω να πάω εκεί γιατί έχει καλή αγορά και θα είναι πολύ καλό για το βιογραφικό µου. Αλλωστε, είναι και η πόλη της µόδας».

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share