Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου αδειάζει την τριάδα φωτιά! - Η απίστευτη ατάκα και ο λόγος που δεν μιλάνε πια!

«Η καθεμία είναι για τον εαυτό της»!

18 Μαρτίου 2019 11:59
GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου αδειάζει την τριάδα φωτιά! - Η απίστευτη ατάκα και ο λόγος που δεν μιλάνε πια!

Μπορεί η Εύη Ιωαννίδου να υπήρξε μαζί με τη Μέγκι Ντρίο και τη Μικαέλα Φωτιάδη η λεγόμενη «τριάδα της φωτιάς» στο GNTM όμως πλέον, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν δίστασε να αδειάσει τις άλλοτε φίλες της κανονικά!

Η ίδια αποκαλύπτει ότι καθεµιά έχει χαράξει τον δρόµο της και δεν έχουν καµία πλέον επικοινωνία µεταξύ τους.

«Με τη Μέγκι και τη Μικαέλα δεν µιλάµε πλέον. ∆εν ήταν ψεύτικη η φιλία, αλλά δεν υπήρχε διάρκεια. Η καθεµία τώρα είναι για τον εαυτό της», δηλώνει µε απόλυτη ειλικρίνεια.

Οσον αφορά, δε, τα προσωπικά της, φαίνεται πως κάτι υπάρχει, αφού το αποκάλυψε η ίδια: «Φλερτάρω όµορφα και δεν θέλω να έχω κανένα άγχος για να βρω κάτι. Ο,τι είναι να έρθει, ας έρθει.

Μετά το ριάλιτι έχουν αυξηθεί οι θαυµαστές, αλλά πάντα ήµουν επιλεκτική», δηλώνει όλο νόηµα στο «Secret».

GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου,η νέα της ζωή στο Milano και ο Οίκος Armani!

Tην γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, ενώ την μάθαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Ήταν ένας δυνατός χαρακτήρας με κύριο στόχο να πάρει το χρηματικό έπαθλο, αλλά και το συμβόλαιο και να ανοίξει τα φτερά της στον χώρο της μόδας.

Μπορεί αυτό να μην το κατάφερε, ωστόσο δεν ξέχασε το όνειρό της. πριν από λίγο καιρό ταξίδεψε στο Μιλάνο όπου πέρασε από πολλά casting, ένα από αυτά ο οίκος Armani οι οποίοι κατενθουσιάστηκαν με την Εύη Ιωαννίδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, είναι πολύ ικανοποιηµένη από τα αποτελέσµατα του ταξιδιού της και ετοιµάζεται να ταξιδέψει ξανά στον ίδιο προορισµό.

«Στα άµεσα σχέδιά µου είναι να εγκατασταθώ µόνιµα στο Μιλάνο και να εργαστώ ως µοντέλο. Θέλω να πάω εκεί γιατί έχει καλή αγορά και θα είναι πολύ καλό για το βιογραφικό µου. Αλλωστε, είναι και η πόλη της µόδας».

GNTM: Άστραψε και βρόντηξε η Εύη Ιωαννίδου για την Κατερίνα Καινούργιου! - Τι την έκανε έξαλλη;

Το περιστατικό ξεκίνησε πριν λίγο καιρό με αφορμή την αποχώρηση τη Εύης Ιωαννίδου από το σπίτι του GNTM.

Τώρα η παίκτρια του ριάλιτι μόδας επανέρχεται σε αυτό για να δώσει εκ νέου εξηγήσεις!

Η Εύη Ιωαννίδου είχε φιλοξενηθεί μετά την αποχώρησή της στη πρωινή εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου», και απάντησε μεταξύ άλλων στην Κατερίνα Καινούργιου για το σχόλιο που είχε γίνει on air κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αφορούσε την ηλικία της.

Το μοντέλο, δε δίστασε μάλιστα να δείξει on camera την αστυνομική της ταυτότητα προκειμένου να αποδείξει στη παρουσιάστρια του Open ότι δεν λέει ψέματα για το πόσο ετών είναι.

Τώρα, η Εύη Ιωαννίδου που τη γνωρίσαμε μέσω του "Greece's Next Top Model", επανέρχεται και δίνει εξηγήσεις στο περιοδικό People για το περιστατικό.

«Πήρε μεγάλη έκταση το θέμα της ηλικίας μου, Με πείραξε που η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι με ξέρει και λέω ψέματα. Δεν με ξέρει. Μπορεί να έχουμε κάποιες κοινές παρέες στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έχουμε βρεθεί ποτέ. Μου δόθηκε η ευκαιρία, γιατί ήμουν στον αέρα και ήξερα ότι κανείς δεν μπορεί να το κόψει. Οπότε έδειξα την ταυτότητα και το ξεκαθάρισα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Εύη Ιωαννίδου.

Τέλος, το μοντέλο εξήγησε γιατί απάντησε για το θέμα on camera: «Όταν υποστηρίζεις ότι λέω ψέματα για την ηλικία μου και ότι δεν είμαι 23 αλλά 28 είναι θέμα. Αναπαράγεται και πάει λέγοντας. Όχι ότι έχω κάτι προσωπικό, απλά ήθελα να το ξεκαθαρίσω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share