Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 2: Η Κάτια ξεκίνησε νέα κόντρα με την Ίλντα! (Video)

«Είναι υποχθόνια και...»

12 Νοεμβρίου 2019 22:15
GNTM 2: Η Κάτια ξεκίνησε νέα κόντρα με την Ίλντα! (Video)

Η Κάτια στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 2 είδαμε ότι «έσταξε» δηλητήριο για την Ίλντα και μεταξυ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Είναι υποχθόνια και...»!

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του Star τα κορίτσια ξύπνησαν χωρίς τη Σπυρούλα Κάιζερ, η οποία αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM και οι φίλες της που έμειναν πίσω στεναχωρήθηκαν πολύ! GNTM Highlights: Η αποχώρηση που ''πάγωσε'' τα κορίτσια και το κράξιμο της Ζενεβιέβ!

Όλα τα κορίτσια την επόμενη συζητούσαν για αυτό το θέμα και μάλιστα, πολλές ήταν αυτές που δεν το περίμεναν.

Η Κάτια ειπε ότι καλύτερα ήταν να έφευγε η Ίλντα καθώς είναι υποχθόνια και...

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Τα μοντέλα έκαναν έξαλλη την Ζενεβιέβ!

Τα κορίτσια σήμερα στο GNTM έβγαλαν την Ζενεβιέβ Μαζαρί από τα ρούχα της. Τι συνέβη στην δοκιμασία που είχαν για την αποχώρηση; GNTM: Το κράξιμο της Ζενεβιέβ στην Κωνσταντίνα! Την ισοπέδωσε!

Στο σημερινό επεισόδιο τα οι διαγωνιζόμενες έπρεπε ανάλογα με το θέμα που τους δόθηκε να φτιάξουν το κατάλληλο look για το αεροδρόμιο.

Όλες έτρεξαν στους διαδρόμους για τα βρουν τα κατάλληλα ρούχα, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου στην Ζενεβιέβ η οποία και της... έκραξε.

Λίγο πριν βέβαια τους είχε κάνει μαθήματα!

GNTM: Η μεγάλη αποκάλυψη της Χαράς Παππά για την σχέση της με τον Τούρκο ηθοποιό

Η Χαρά Παππά έκανε την αποκάλυψη έπος για την σχέση της με τον Μπουράκ Χακί στο GNTM. Δεν δίστασε να πει τι "ρούχα" του φοράει. GNTM Highlights: Η αποχώρηση βόμβα και η επική αντίδραση της Ζενεβιέβ!

Στο σημερινό επεισόδιο, λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια έκαναν μάθημα για να κάνουν σωστούς συνδυασμούς στα ρούχα.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM τα κορίτσια είχαν μία καινούργια δοκιμασία! Μαζί με την ενδυματολόγο Jenny Sireac, η art director του διαγωνισμού, Ζενεβιέβ Μαζαρί οργάνωσε μία δοκιμασία styling, προκειμένου να δώσει στα κορίτσια ένα μάθημα πάνω στις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share